Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Δείτε τον τσολιά που πετάει μία ευρω-μολότοφ

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογρφαία που πρόκειται για
ένα γκράφιτι που βρίσκεται σε κάποιον τοίχο της Ελλάδας και απεικονίζει έναν τσολιά με την περικεφαλαία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη να πετάει μία μολότοφ...

Έχει κάνει ρεκόρ κοινοποιήσεων, ενώ ολοένα και περισσότεροι χρήστες την χρησιμοποιούν και ως φωτογραφία προφίλ! Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένας τσολιάς που φοράει μαντήλι στο πρόσωπο και δείχνει προς ένα σημείο, ενώ στα χέρια του κρατά μια μολότοφ που έχει πάνω το σύμβολο του ευρώ.

Από www.blog.gr 

2 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΙΑ όσο και να προσπαθείτε δεν μας πείθεται ότι φωτογραφία και να αναρτήσετε δεν πείθεται γιατί είστε αντιδραστικά στοιχεία και δεν είστε ενεργοί πολίτες όπως αυτοονομαστήκατε αλλά είστε ΚΟΠΡΙΤΕΣ Δ.Ε.Αρναίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς είμαστε κοπρίτες όπως λες αλλά εσύ είσαι άνεργος και σαλιάρης. Είσαι και εσύ από αυτούς που δεν έχουν δουλειά τα τελευταία 10 χρόνια γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ είσαι στα παζάρια πίνεις ρακιά και γλύφεις την κάθε κατουρημένη ποδιά μπας και σε βολέψουν σε καμία θέση. Πάρε λοιπόν κανά γκασμά και πάνε δούλεψε την γή μπας και βγάλεις το ψωμί σου.
    Συμβουλές από κοπρίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.