Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χ.Πάχτα ΦΩΤΟ

Από Seleo


Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα το αυτοκίνητο του Δήμαρχου Δήμου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα το οποίο ήταν παρκαρισμένο μπροστά από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το αυτοκίνητο του Δημάρχου Αριστοτέλη, βρισκόταν μέχρι χθες έξω από το ΑΤ Ιερισσού μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Υπεθυμίζεται οτι την περασμένη Παρασκευή, κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημοτικό συμβούλιο που συζητιόταν το θέμα των μεταλλείων χρυσού που πρόκειται να γίνουν στη Χαλκιδική. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα δημοτικών συμβούλων αλλά και του Δημάρχου.

Από το περασμένο Σάββατο και μετά τα σοβαρά επεισόδια, οι δημοτικοί σύμβουλοι στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους για ασφάλεια έξω από το ΑΤ Ιερισσού. Χθες όμως τα μετακίνησαν και τότε άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα.

Να σημειωθεί οτι παρά τις αντιδράσεις, η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση της επένδυσης των μεταλλείων χρυσού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.






11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    Βλαχοπουλακια συνεχίζουμε?
    Έτσι ΜΠΡΑΒΟ!
    Ρίχνετε κι άλλες φτυαριές στον ΤΑΦΟ σας.
    Σκεπαστείτε όλοι.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    Όταν τελειώσετε το"σκέπασμα" να 'ρθουμε ν'ανάψουμε το καντηλάκι και να σας βάλουμε και κόκκινο αυγό!!!!

    Πάντως. Χωρίς πλάκα το πεντάφυλλο στο χωριό σας πάει σύννεφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!
    Πες τους συνεργάτες σου στο γραφείο (ξέρεις τον αρπαχτα και τις άλλες κουφαλίτσες)απο δω και πέρα να φοράν πάνες γιατί θα τις ξαναχρειαστούν.

    Πάλι καλά έχει αρχίσει να ξυπνάει και η Αρναία γιατί μετά την Μ Παναγία έχουν αυτοί σειρά(πιαβιτσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον !
    Δεν έχω καμιά σχέσει με Δημαρχεία!
    Και δεύτερον!
    Το blog και το κάθε blog δεν απαντάει σε ότι γραφεί κάποιος αναγνώστης.
    Οι μόνες φορές που πρέπει να απαντήσει είναι όταν απευθύνετε στο blog.
    Με την απάντηση που δώσατε στην ποιο πάνω ανάρτηση καταλαβαίνει κανείς ότι είστε το δεξί @ρχίδι του Βλαχοπουλου και ΠΡΟΔΟΤΕΣ του τόπου σας.

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά σ'αυτο το blog μόνο "ιμείς κι 'μείς είμαστοι"

    Σαν μια οικογένεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. نشط المواطنين Arnaia4 Απριλίου 2012 στις 9:34 μ.μ.

    Τριήμερη επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί από το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος θα έχει επαφές με τον πρωθυπουργό, Σαλί Μπερίσα, και αυτοδιοικητικούς παράγοντες ενώ αύριο θα συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.


    Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ.Μπουτάρη είναι η Κορυτσά όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Νίκο Πελέσι.

    Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα Τίρανα όπου αύριο το πρωί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Σαλί Μπερίσα, και τον υπουργό Πολιτισμού, Τουρισμού, Νεότητας και Αθλητισμού, Αλντο Μπούμτσι.

    Επίσης, ο κ.Μπουτάρης θα έχει επαφές με τους δημάρχους Τιράνων, Λουλτζίν Μπάσα και Δυρραχίου, Βανγκιούς Ντάκο. Η επίσκεψη στην Αλβανία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ερώτηση αλβανού δημοσιογράφου, προς τον Έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα, τι σημαίνει «Βόρειος Ήπειρος» και το «Προτόκολο Αυτονομίας», ο κ. Πάζιος απάντησε:
    Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, τα Βαλκάνια είναι μια περιοχή που έχει υποστεί πολλές παρεμβάσεις από το εξωτερικό, από την καταπίεση και την έλλειψη δημοκρατίας, των πολέμων και των συγκρούσεων. Ακριβώς για να αντιμετωπίσουμε τους παράγωντες που δημιουργούν εντάσεις πιστεύω ότι η συνεργασία επί ίσοις όροις, η ειρηνική συνύπαρξη και ο στόχος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης είναι οι αρχές που εγγυώνται ένα παρόν και μέλλον χωρίς ομίχλες και ένα καλύτερο μέλλον.

    Με αυτή την έννοια, η αναφορά σε θέματα του παρελθόντος και η ερμηνεία τους ανάλογα με τα συμφέρον και κυρίως η χρησιμοποίηση τους από εθνικιστικούς κύκλους για τους δικούς τους σκοπούς, όχι μόνο δεν είναι ωφέλημη αλλά είναι επικίνδυνη. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία την πραγματικότητα, η μη συμμετοχή σε κάθε είδους ένταση και ταυτόχρονα η αποδοχή και προώθηση των στοιχείων της προόδου και της σταθερότητας των πολυπαθών Βαλκανίων.
    ... αρες... μαρες... κουκουναρες...
    Στα όσα λέει ο πρέσβης δε διαφωνούμε, μόνο που άλλη είναι η ερώτηση που του κάνουν. Όλοι θέλουμε την ειρηνική συμβίωση κ. Πάζιος αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σβήνοντας την ιστορία μας αλλά αλλά με τον σεβασμό της. Η Βόρειος Ήπειρος είναι γεωγραφικός προσδιορισμός και η Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου είναι ένα ιστορικό γεγονός και οφείλουμε ως έλληνες να τα αναδείξουμε και ο ρόλος σας δεν είναι να τα αποκρύπτετε αλλά να τους πείσετε να τα αποδεχτούν στη σωστή τους διάσταση.
    Στην ίδια συνέντευξη, σε ερώτηση για την καταδίκη του Ναούμ Ντίσιο, ο κ. Πάζιος είπε πως δεν σχολιάζει αποφάσεις της δικαιοσύνης. Όλοι είχαμε «κράξει» (και καλά κάναμε) τον Ξέρρα που ως εκπρόσωπος της Αλβανικής Κυβέρνησης είχε πει ακριβώς ή σχεδόν το ίδιο. Ενδεχομένως αυτή η απάντηση να ήταν διπλωματικά σωστή, δεν το γνωρίζουμε, αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι ο κ. Πάζιος δεν έδειξε απολύτως κανένα ενδιαφέρον γιατί ένας έλληνας σύρεται στα αλβανικά δικαστήρια, γιατί ήθελε να ευπρεπίσει ένα μνημείο Ελλήνων πεσόντων.
    Ζήτω η ειρωνική συμβίωση της νέας τάξης πραγμάτων, χωρίς ιστορία και έθνη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαζουλι νεκροθάφτη το γραφείο τελετών που ανοίξατε εννοούσα.και είμαι παραθαλάσσιος.Βιαστικά συμπεράσματα βγάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αναρωτιέμαι από πότε....
    "η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση της επένδυσης των μεταλλείων χρυσού.".. αυτί καταλήστεψαν τα χρήματα που προοριζόταν για την 2 γεώτρηση στο Στανο ....έχουν χρήματα για "επένδυση" και μέχρι πότε θα τρώνε από τα έτυμα μαύρα που προέρχονται από την .. αποθήκευση πυρηνικών και τοξικών αποβλήτων στο Μαντεμ Λακκο χιχχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.28
    Άντι! Αφού ίσι παραθαλλασιους να σι αφιερώσου ενα πήμα.

    Ά ρε κατακαημέν'ι Ιερισσός
    Τι τ'ς έμιλι να πάθ'
    τώρα που ανοίγ'ν οι δλειές
    και βγάζ'ι η Γης χρυσάφ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.