Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα εναντίον των νέων μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και μεταλλουργιών χρυσού. Η κατάληψη του Δημαρχείου του Δήμου Αριστοτέλη έληξε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-3-2012

Η κατάληψη του Δημαρχείου του Δήμου Αριστοτέλη έληξε. Το Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα παρέδωσε το Δημαρχείο στους υπαλλήλους του Δήμου στις 23-3-2012, ώρα 13.00, στην προηγούμενη κατάστασή του χωρίς την παραμικρή ζημιά.

Οι κάτοικοι της περιοχής παρέμειναν στην πλατεία συνεχίζοντας την διαμαρτυρία τους ενάντια στην άνανδρη επίθεση των 400 εργαζομένων της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός" προς τα μέλη των επιτροπών αγώνα που περιφρορούσαν τον τόπο τους από τα καταστροφικά σχέδια της ξενόφερτης Eldorado και των ντόπιων μεγαλοεργολάβων .


Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο με συναυλία συμπαράστασης-διαμαρτυρίας στις 8 το βράδυ και την Κυριακή 25 Μαρτίου με ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ μετά την παρέλαση.

Και μια φωτογραφία απάντηση στα γελοία ψέμματα του αντιδήμαρχου Αριστοτέλη Βασίλη Μοσχόπουλου. Οι εργαζόμενοι της "Ελληνικός Χρυσός" φορώντας τις φόρμες της εταιρείας έχουν πέσει πάνω σε ένα μέλος των επιτροπών αγώνα με απίστευτο μένος και τον ξυλοφορτώνουν.

 

4 σχόλια:

  1. Σ' αυτήν τη φωτογραφία είναι πεσμένος και χτυπημένος ένας μεταλλωρύχος και προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

    Λογική παιδιά! ΛΟΓΙΚΗ!!!

    Απο την στάση του σώματος όλων ακόμα και του αστυνομικού φαίνεται!!

    Όταν αναρτάτε φωτογραφίες πρέπει κάποιος που τον κόβει στο μυαλό να τις τσεκάρει.


    Γιατί αλλιώς προδίδεστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Anastasia Khoreva, ετών 105, τον τελευταίο καιρό είχε πάθει κατάθλιψη επειδή ταλαιπωρούνταν από μόλυνση στους πνεύμονες. Μάλιστα όπως λένε οι οικείοι και οι φίλοι της είχε κουραστεί να περιμένει να πεθάνει και αποφάσισε να αυτοκτονήσει για να απαλλαγεί από το μαρτύριο που ζούσε. Μια μέρα λοιπόν που η οικογένειά της....






    έλειπε από το σπίτι, έφτιαξε μια θηλιά από σεντόνια και κρεμάστηκε στο δωμάτιό της! Η υπεραιωνόβια γιαγιά από το Darsun της Ρωσίας είχε επιζήσει της ρωσικής επανάστασης, δύο παγκόσμιων πολέμων και από τις μαζικές εκτελέσεις του Στάλιν.

    «Είναι περίεργο αυτό που έκανε στην ηλικία της, αλλά έλεγε συχνά ότι είχε κουραστεί να περιμένει το Χάρο να την πάρει και έτσι πήγε να τον συναντήσει μόνη της» είπε ένας γείτονάς της.

    Είχε προσπαθήσει να θέσει τέλος στη ζωή της ακόμη μία φορά στο παρελθόν, αλλά τότε η οικογένειά της την είχε προλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.