Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

17ος Διεθνής Διαγωνισμός Βιολογικού ελαιολάδου BIOL INTERNAΤIONAL 2012



Πρόσκληση συμμετοχής στον 17ο Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικού ελαιολάδου BIOL INTERNAΤIONAL 2012, που θα διεξαχθεί στη Πούλια της Ιταλίας, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2012, απευθύνει ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ. Για άλλη μια χρονιά, οι αρχές διοργάνωσης του διαγωνισμού στην Ιταλία σε συνεργασία με τον Οργανισμό ΔΗΩ σας δίνουν τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό βιολογικού ελαιολάδου.
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μεμονωμένοι παραγωγοί, συνεταιρισμοί, τυποποιητές, που εφαρμόζουν μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, σύμφωνα με τους κρατικούς, κοινοτικούς και διεθνείς σε ισχύ κανονισμούς για την βιολογική γεωργία ή και τα πρότυπα της IFOAM (Διεθνής Ομοσπονδία των Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας),

Για την Ελλάδα τα δείγματα και οι αιτήσεις των συμμετεχόντων θα συγκεντρωθούν στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ (Αριστοτέλους 38, 104 33 Αθήνα) έως και τις 22 Φεβρουαρίου 2012, απ’ όπου και θα σταλούν στην Ιταλία.

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να σταλούν:
1. Έξι (6) φιάλες ελαιολάδου, περιεκτικότητας τουλάχιστον 0,5 lt,.
2. Συμπληρωμένα έντυπα συμμετοχής και περιγραφής προϊόντος.
3. Πιστοποιητικό χημικής ή οργανοληπτικής ανάλυσης,
4. Δύο αντίγραφα ετικετών του προϊόντος (μπροστά και πίσω).
Τα δείγματα θα πρέπει να προέρχονται από ομοιογενείς παρτίδες άνω των 1.000 lt.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, για όλα τα ελαιόλαδα που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα σταλούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής, θα εκτεθούν στο κοινό, θα φωτογραφηθούν για τον κατάλογο και θα συμμετέχουν στους παράλληλους BIOL διαγωνισμούς όπως ο Biolpack, Biol blended και Biol-Q.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΔΗΩ (Τηλ: 210-8224384, κα Μ. Χουλιάρα ) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.premiobiol.it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.