Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Καταστροφές και προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη την Χαλκιδική

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει από εχθές το βράδυ όλη την Χαλκιδική.

Η ισχυρή χιονόπτωση στην ορεινή Χαλκιδική έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία καθώς κεντρικοί οδικοί άξονες παραμένουν κλειστοί με το ύψος του χιονιού σε μερικά σημεία να φτάνει τους 20 πόντους.


Οι οδηγοί που κινούνται στους οδικούς άξονες προς Αρναία, Παλαιοχώρι, Βαρβάρα και προς Χολομώντα χρειάζονται απαραίτητα αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο του δήμου Αριστοτέλη κ.Κατσαβαβάκη μας ενημέρωσε πως αυτή την στιγμή μηχανήματα του δήμου προσπαθούν να ανοίξουν τους κεντρικούς οδικούς άξονες στα ορεινά μέρη του δήμου.

Επίσης σοβαρές καταστροφές δημιούργησαν οι δυνατοί άνεμοι και η ισχυρή θαλασσοταραχή στο Στρατώνι καθώς ένα μεγάλο μέρος του λιμανιού έχει καταστραφεί και οι εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Λόγω των καιρικών φαινομένων ο δήμος Πολυγύρου διέκοψε τα μαθήματα στα δημοτικά διαμερίσματα: Πολυγύρου (εκτός Καλυβών), Γαλάτιστας, Βραστάμων, Ταξιάρχη και Βάβδου.

Σε περιπτώσεις ανάγκης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα τηλέφωνα 2313 319855, 2310 428021 και 6983 337291.

Σε λίγη ώρα περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από όλη την Χαλκιδική.

Halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.