Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Οι έφεδροι καταδρομείς προειδοποιούν την ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε πως τα άξια "γουρούνια" της αστυνομίας πήγανε να συλλάβουνε σήμερα τους κατοίκους στην Ιερισσό...
 

Η απάντηση των έφεδρων καταδρομών προς τους νταήδες της ΕΛ.ΑΣ



«Να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι αστυνομικοί διευθυντές, λακέδες των πολιτικών»

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν στην ελληνική αστυνομία οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων μέσω της σελίδας του συνδέσμου τους στο Facebook, με αφορμή τα επεισόδια με δακρυγόνα για τα μεταλλεία χρυσού στην Ιερισσό Χαλκιδικής.


«Τα πράγματα έχουν "τρόπο", αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι έφεδροι καταδρομείς.

Συνοδεύουν, μάλιστα, τις αναφορές τους με φωτογραφίες αιχμαλωτισμένων αστυνομικών.

Και προσθέτουν: «Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπέρ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι "θερμοκέφαλοι".... Η δικαιολογία περί "εκτέλεσης διαταγών" δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους».




Από Newsbeast

6 σχόλια:

  1. ποιος είσαι εσύ που γραφεις ότι θα κατεβασης τον στρατό στον δρόμο ??
    για δώσε αναφορά ονόματος
    και επειτα θα σου πω ποιον στρατό θα κατεβάσεις στον δρόμο και ενάντια στους νόμους του κράτους
    και του συντάγματος
    κρίμα θα πρέπη να ντρέπεσαι που ορκίστηκες στους νόμους και το σύνταγμα της πατριδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ τι είσαι για να σου δώσουμε αναφορά;;; Αν έχεις πάρει χαμπάρη είναι αναδημοσίευση. Πες τα σε κανα site που έχει και κανα εκκατομμύριο επισκέπτες την ημέρα. Και στο κάτω κάτω για ποιους νόμους του κράτους λές. Γιαυτούς που συλαμβάνουν 15 χρονα κοριτσάκια και τυπάκια με foulface απαγάγουν τους κατοίκους;

      Διαγραφή
  2. το όνομα μου το έχω φανερό

    αυτός είμαι εγώ αγαπητέ ανθέλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εμείς είμαστε ανθέλληνες, τότε εσύ πως χαρακτηρίζεσαι;;; Να φανταστουμε πως στηρίζεις τρικομματική και χρυσή αυγή;;;; Αχ βρε κατι παλικάρια...

      Διαγραφή
  3. ντροπή σου που πας ενάντια στον όρκο που έδωσες
    ενάντια στους νόμους και στο σύνταγμα του κράτους

    περαιτερω απαξιο να μιλήσω

    κρύψου πίσω από μια σελίδα που έχεις φτιάξη
    και παιξτο ήρωας τον ειδικών δυνάμεων
    ένα κομάτι του όρκου διοτη κάτι ψευτο ήρωες όπως εσύ τον τσαλαπατάνε


    Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.
    Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και επειδή μάλλον τυγχάνει να είσαι και εσύ ένα κλασικό χρυσοαυγήτικο φασιστόμουτρο θα πρέπει να ξέρεις πως στο σύνταγμα και στο άρθρο 120 προβλέπονται ο ισχυρός αντίλογος, ο οποίος μάλιστα προκύπτει από το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος (άρ.120 Σ) που αναφέρεται στα εδάφια 2 και 4 ως εξής:

      Παρ.2: «Ο σεβασμός προς το Σύνταγμα και τους συνάδοντας προς αυτό νόμους και η αφοσίωση προς την Πατρίδα και την Δημοκρατίαν συνιστούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων» και

      Παρ.4: «Η τήρησις του Συντάγματος επαφίεται εις τον πατριωτισμόν των Ελλήνων, δικαιουμένων και υποχρεουμένων εις την δια παντός μέσου αντίστασιν κατά οιουδήποτε επιχειρούντος την βιαίαν κατάλυσιν αυτού».

      Αυτή την στιγμή στην Χαλκιδική έχει καταλυθεί από το ίδιο το κράτος και από νούμερα σαν και εσένα το σύνταγμα αφού στην περιοχή όλοι οι κάτοικοι θεωρούνται τρομοκράτες μόνο και μόνο για να μπορέσει ο μπόμπολας μαζί με τους καναδούς να πάρει τον χρυσό της χώρας μας και εμείς να μείνουμε με τον καρκίνο και την μόλυνση.

      Όταν λοιπόν η αυθαιρεσία δεν έχει όρια, τότε ο κάθε Έλλην πολίτης και απο όποιο αξίωμα κατέχει οφείλει να προασπιστεί τα ανωτέρω.

      Διαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.