Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δελτίο τύπου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για το όργιο καταστολής στην Ιερισσό.

H ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί το λαό της Θεσσαλονίκης σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στο όργιο καταστολή της κυβέρνησης και της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στην Ιερισσό.

Η κυβέρνηση που ξεπουλά τον τόπο μας στα ντόπια και ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση και ο μόνος τρόπος να επιβάλει τη βαρβαρότητα της πολιτικής της είναι η καταστολή, οι συλλήψεις και τα δακρυγόνα.

Ας ξέρουν καλά ότι όσο καταστρέφουν το τόπο μας και τις ζωές μας, όσο χτυπούν τους αγωνιστές και τα παιδιά μας, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω και να φοβηθούμε, αντίθετα η πάλη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, τις πολιτικές των μνημονίων και το χτύπημα των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων θα ενταθεί.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο, κάθε νέο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στις 11:30 στο Δημαρχείο Θεσ/νίκης.

Από τα οδοφράγματα της Ιερισσού να ξεκινήσει ο μεγάλος ξεσηκωμός του λαού μας ενάντια στη χούντα κυβέρνησης -ΕΕ-Δ.Ν.Τ.- κεφαλαίου.

Εμπρός αδέλφια, εμπρός…
…να νικήσει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.