Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού….

Από stratoniki

Το χθεσινοβραδυνό ρεπορτάζ είναι γνωστό. Το blog μας δεν κατέστη ικανό να ανταποκριθεί με άμεσες αναρτήσεις . Ωστόσο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ καιΕΔΩ .

Εντύπωση όμως προκαλεί και πάλι ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας -ο ποίος δήλωσε στο ΒΗΜΑ- ότι «η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση της επένδυσης των μεταλλείων χρυσού, παρά τις αντιδράσεις». Έτσι το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει: εκλέχτηκε ως Δήμαρχος που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των δημοτών του Δήμου Αριστοτέλη ή θα ταυτίζεται ως εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας; Ας αποφασίσει, γιατί είναι φανερό πως η συγκεκριμένη «επένδυση», η οποία τόσα χρόνια προκαλεί ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ στην κοινωνία της Χαλκιδικής, δεν μπορεί να θεωρηθεί ωφέλιμη για τους Χαλκιδικιώτες παρά μόνον για τους ελάχιστους …ημέτερους. Μην εκπλήσσεται λοιπόν από τα αποτελέσματα της πρακτικής του. Η κοινωνία αντιδρά γιατί είναι γεμάτη οργή. Μια οργή που ο ίδιος της προκάλεσε με τις πράξεις του…


1 σχόλιο:

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.