Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή προς τους Βουλευτές της Π.Ε Χαλκιδικής κ. Δριβελέγκα, κ. Λαφαζάνη και κ. Βαγιωνά

"Και ήρθε η στιγμή για ν’ αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις." 


Προς τους βουλευτές της Π. Ε. Χαλκιδικής, 
κ. Δριβελέγκα, κ. Λαφαζάνη και κ. Βαγιωνά. 


Όπως αναφέρει και ο τίτλος έφθασε η στιγμή για ν’ αποφασίσετε με ποιους θα πάτε και ποιους θ’ αφήσετε. Η αλήθεια βέβαια έχει είδη ειπωθεί από την πλευρά σας αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία δημιουργήσατε τις προϋποθέσεις για να βουλιάξει η οικονομία της χώρας σε ύφεση και ο λαός να οδηγείται σε εξαθλίωση. Βάλατε τα χρέη που εσείς δημιουργήσατε με τις πολιτικές σας, θηλιά στο λαιμό του λαού και υποθήκη στη χώρα. Είσαστε λοιπόν οι απόλυτα υπεύθυνοι για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα και δεν χωρά καμία δικαιολογία ότι δεν γνωρίζατε και ότι κάνατε λάθη και παραλήψεις. 

Το Μνημόνιο, που δεν διαβάσατε ποτέ πριν υπερψηφίσετε, βασιζόταν στην λογική ότι χωρίς τα δάνεια των €110 δις που προέβλεπε: 
  • το ελληνικό κράτος θα εξαναγκαζόταν σε στάση πληρωμών η οποία θα μας έθετε για τουλάχιστον 10 χρόνια εκτός αγορών 
  • δεν θα υπήρχαν αρκετοί πόροι για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις 
  • δεν θα δινόταν χρόνος στην ελληνική οικονομία να ανακάμψει και να παραγάγει τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα μας επέτρεπαν να κάνουμε βήματα πίσω από το χείλος της χρεοκοπίας. 
Και τι άλλαξε μετά από αυτό; Αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα μέτρα που στηρίξατε δήθεν για να μας σώσουν, έφεραν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Στην ίδια λογική διαπιστώνουμε ότι προτίθεστε να υπερψηφίσετε τη νέα δανειακή σύμβαση και νέα μέτρα που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση με τα προηγούμενα 

Γνωρίζετε ότι με την ψήφο σας αυτή: 
  • Θα χρεοκοπήσετε την Ελληνική κοινωνία και θα βοηθήσετε στην λεηλασία του πλούτου της; 
  • Θα υποθηκεύσετε και θα υποτάξετε την χώρα στους δανειστές για τουλάχιστον πενήντα χρόνια; 
  • Θα έχετε συμφωνήσει με τα σχέδια των τοκογλύφων για την εκποίηση της χώρας; 
  • Θα οδηγήσετε των ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και μια ολιγαρχία του πλούτου σε χλιδή; 

Σας υπενθυμίζουμε λοιπόν πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει, με ότι αυτό συνεπάγεται για ΕΣΑΣ. 

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, τυχόν υπερψήφιση από μέρους σας των νέων επαχθών μέτρων, θα σας καταστήσει ανεπιθύμητους στην Χαλκιδική. 

Οι δικαιολογίες και τα ψέματα τελείωσαν. Είσαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι στον Ελληνικό λαό. 


Με εκτίμηση

Ενεργοί Πολίτες Δ. Ε. Αρναίας




Υ.Γ: Επειδή ζούμε στην χώρα της ¨ΙΣΟΤΗΤΑΣ¨, απαιτούμε να παραιτηθείτε από την βουλευτική σας ΑΣΥΛΙΑ, ώστε να είμαστε ίσοι ως έλληνες πολίτες. 

Υ.Γ.1: Απαιτούμε να ισοσκελιστεί η Βουλευτική σας αποζημίωση με τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη. Να συγχωνευτεί το ταμείο της βουλής στο Ι.Κ.Α και να λαμβάνετε στο 65 έτος της ηλικίας σας την σύνταξη που λαμβάνει ένας εργαζόμενος με 35 χρόνια προϋπηρεσία. Επίσης να σταματήσετε την κοροϊδία με της 2 και 3 αποζημιώσεις που λαμβάνετε από τα διάφορα ταμεία, αφού αυτό το δικαίωμα δεν το έχει κανένας άλλος Έλληνας πολίτης. 

1 σχόλιο:

  1. αυτοί πούλησαν την Β. Χαλκιδική στον Μπομπολα και δεν έβγαλαν άχνα .. τώρα θα μιλήσουν είσαστε σοβαροί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.