Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η συντριπτική απάντηση των Χαλκιδικιωτών στην δικτακτορική βία και στις ύποπτες μεθοδεύσεις.

Από ThessalonikiMesaApoEikones
Από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας (24/2/13) εναντίον της κρατικής αυθαιρεσίας και βαρβαρότητας.
Από την αντιδιαδήλωση των υπέρ της εξόρυξης στις 21 Οκτωβρίου 2012

Για να πάψουν τα παπαγαλάκια να μιλούν περί διχασμένης κοινωνίας μπορείτε να συγκρίνετε το μέγεθος του πλήθους των δύο φωτογραφιών.


Οι υπερήφανοι άνθρωποι της Χαλκιδικής και η αξιοπρέπειά τους δεν κάμπτεται από την χουντικής έμπνευσης καταστολή. Οι ύποπτες μεθοδεύσεις ακολουθήθηκαν από το επόμενο προσχεδιασμένο βήμα της ακόμα πιο βάρβαρης αντιμετώπισης των κατοίκων. Οι αντισυνταγματικές πράξεις, έξω από κάθε νομικό πολιτισμό μιας σύγχρονης χώρας, που μόλις χθες η αστυνομία διέψευδε, δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Έκαναν τους Χαλκιδικιώτες και τους συμπαραστάτες τους ακόμη πιο αποφασιστικούς, ακόμη πιο έτοιμους να αντιμετωπίσουν την κρατική εξουσία που λειτουργεί για λογαριασμό των διαπλεκόμενων ντόπιων συμφερόντων και των ξένων φίλων τους. 'Τζάμπα μάγκες" αφαιρούν απ' τον λαό τον τόπο τους και τον παραδίδουν στους σύγχρονους ληστές της παγκόσμιας μαφίας που καταβροχθίζει ότι έχει απομείνει σ΄ αυτήν την γη που μας φιλοξενεί. Σ΄αυτήν την γη που αν και είμαστε προσωρινοί επισκέπτες της την ρημάζουμε, κλέβοντας τα αγαθά της που μας προσφέρει με μεγαλοψυχία.
Στο "ΒΗΜΑ" ανακάλυψαν" την συγκέντρωση "εκατοντάδων" στη Χαλκιδική, δεν είχαν όμως φωτογραφίες να το αποδείξουν
Οπότε προτίμησαν να βάλουν μια φωτογραφία αρχείου με τις φθορές που προκλήθηκαν πρόσφατα στο εργοτάξιο της εταιρίας εξόρυξης χρυσού...
Τόσους μήνες δε ανέφεραν καν τους αγώνες των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία, ε μη τα θέλουμε και όλα δικά μας...

(Το απόσπασμα για το ΒΗΜΑ είναι από το Left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.