Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Οι Χαλκιδικιώτες λένε ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ που θα την καταστρέψουν. ΟΧΙ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ



Η μεγαλειώδης διαδήλωση των Χαλκιδικιωτών στον Πολύγυρο, όπου διεξάγεται η δίκη των συλληφθέντων στην διαμαρτυρία των κατοίκων την Κυριακή στις Σκουριές, αναμφισβήτητα δείχνει ότι ο λαός της Χαλκιδικής λέει μαχητικά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.

Οι προβοκάτσιες της αστυνομίας δείχνουν ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με τους "κανονικούς" τρόπους το μεγάλο αυτό κίνημα και εκτρέπεται σε μεθόδους που αναιρούν και ντροπιάζουν το δημοκρατικό μας σύστημα.

Δεν μπορεί η αστυνομία να είναι γιουσουφάκι των μεγάλων συμφερόντων που προχωρούν στην ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. Να στήνει έναν τεράστιο μηχανισμό που με επιθετικές ενέργειες στρέφεται εναντίον του λαού, που θα 'πρεπε να προστατεύει. Να χρησιμοποιεί ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ για να ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ του κόσμου και να λέει ψέμματα στις ανακοινώσεις της χωρίς να ντρέπεται. Nα προτείνει κατηγορίες που έχουν να εμφανιστούν από τον καιρό της χούντας. Τι ηθικός ξεπεσμός των ηγεσιών της. ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ.

Όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Το δίκιο που έχουν με το μέρος τους οι Χαλκιδικιώτες, είναι η πιο ισχυρή δύναμη, που δεν μπορεί κανείς να καταστρέψει γιατί ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
Αν ανατρέξουμε στην ιστορία της Ελλάδας θα δούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις η ιστορία επαναλαμβάνεται ως προς τις δυνάμεις που την πάνε μπροστά και στις δυνάμεις της που συμμαχούν με τον κάθε εισβολέα. Οι δυνάμεις που είναι με το μέρος αυτών που καταστρέφουν την Χαλκιδική είναι ίδιες στις μεθόδους και στην ηθικό ανάστημα με τους συνεργάτες των Γερμανών , ίδιες με αυτές που σε συμμαχία με τους κοτζαμπάσηδες πολέμησαν με όλους τους τρόπους την επανάσταση του 1821 και μετά την νίκη στρογγυλοκάθησαν στην εξουσία και φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη.

Αλλά δεν αντλούν διδάγματα αυτοί που ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και πάνε να παραδώσουν έναν Τόπο-Παράδεισο, που έχει όλα τα προσόντα γαι να ζήσουν οι κάτοικοι του με αξιοπρέπεια και σε πολύ καλό οικονομικό επίπεδο.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.