Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Sorry… I’ m Greek

Από radar


Όσα δεν άκουσε η Μέρκελ από τους… πολιτικούς μας, θα ακουστούν σε θέατρα της Γερμανίας, στο πλαίσιο της περιοδείας της παράσταση «Sorry… I’ m Greek» που ανεβάζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί αύριο, 12 Μάιου, στο 2.669 θέσεων MITSUBISHIELECTRIC HALLE του Ντίσελντορφ. Τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί ήδη, γεγονός που προμηνύει τη σαρωτική πορεία του Λάκη σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.

Το μήνυμα θα γίνει κατανοητό σε όλους, καθώς στην παράσταση θα υπάρχουν υπέρτιτλοι με το κείμενο στην επίσημη γλώσσα της κάθε χώρας, ενώ στην αυριανή πρεμιέρα, μαζί με το Λάκη Λαζόπουλο, θα εμφανιστεί στη σκηνή και η Χάρις Αλεξίου.

Τι λέει όμως, ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος για την περιοδεία του και τι μήνυμα θέλει να στείλει με τον τσολιά του;

“Η παράσταση είναι μια αφορμή για να σας συναντήσω, για να σας δω. Κλεισμένος κι εγώ μέσα σε αυτό που τον τελευταίο καιρό ζούμε, αισθάνθηκα ότι έπρεπε να πάρω την ψυχή μου, να την ταξιδέψω και να ακουμπήσω έναν Έλληνα που παλεύει σε άλλη χώρα αλλά το μυαλό του, η μνήμη του, η επιθυμία του, είναι εκεί. Στην Ελλάδα…”, αναφέρει ο ίδιος στο πρόγραμμα της παράστασης.

Η σκηνοθεσία της παράστασης φέρει την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου, που θα σταθεί στη σκηνή με τρεις μουσικούς και τέσσερις χορευτές για να παρουσιάσει δέκα χαρακτήρες που θα πουν, χωρίς περιστροφές, για όλα αυτά που τους οργίζουν και που βλέπουν να χάνονται. Από τη χώρα τους, τα σπίτια τους, τις καρδιές τους.

Δείτε το τρέιλερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.