Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δωρεάν σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone και iPadΑναζητώντας ευκαιρίες δημιουργικής αυτοαπασχόλησης που μπορούν να προσφέρουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα, η Ανοιχτή Συνέλευση Αλεξανδρούπολης διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια που αφορούν την ανάπτυξη λογισμικού για κινητά τηλέφωνα και tablets και συγκεκριμένα για iPhone και iPad.

Ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων θα αφορά τις παρακάτω ενότητες:
  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση του περιβάλλοντος ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone και iPad χρησιμοποιώντας το Monotouch
  • Αναπτύσσοντας την πρώτη εφαρμογή για iPhone
  • Εισαγωγή στη γλώσσα προγραμματισμού C#
  • Το λειτουργικό σύστημα iOS και το iOS SDK
  • Χρησιμοποιώντας το UIKit βασιζόμενοι στο Apple Human Interface Guidelines
  • Διαχείριση μνήμης και εμβέλεια των αντικειμένων
  • Η αρχιτεκτονική Model-View-Controller
Για να συμμετέχετε στο σεμινάριο δεν υπάρχει κανένα προαπαιτούμενο. Για να μπορέσετε όμως να μάθετε προγραμματισμό, θα χρειαστεί να έχετε ένα MacBook με Mac OS 10.6 ή νεότερο. Εάν δεν έχετε MacBook επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.

Τα σεμινάρια θα διαρκούν 2 ώρες κάθε εβδομάδα, θα ξεκινήσουν στις 27 Απριλίου 2012 και θα ολοκληρωθούν στις 27 Μαΐου 2012. Θα πραγματοποιηθούν στο Κοινωνικό Στέκι Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται απέναντι απο το πάρκο της ακαδημίας.

Για να δηλώσετε συμμέτοχη συμπληρώστε τη φόρμα που υπάρχει εδώ: http://goo.gl/E08rn
Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, στείλτε μας ένα email στο: aganaktismenoialexandroupolis@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook: facebook.com/synelefsi.alexandroupolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.