Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κατάληψη στο δημαρχείο Ιερισσού από τις επιτροπές ενάντια στα μεταλλεία


Κατάληψη στο δημαρχείο Ιερισσού πραγματοποιούν κάτοικοι μέλη των επιτροπών ενάντια στα μεταλλεία διαμαρτυρόμενοι για την χθεσινή επίθεση που δέχτηκαν από εργαζόμενους στην εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" στο φυλάκιο στην θέση Σκουριές, στο όρος Κακαβος, πάνω ακριβώς από το χωριό της Μ. Παναγιάς. Το δημαρχείο θα παραμείνει κατειλημμένο επ αόριστον , ενώ οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις ενάντια στους εργαζόμενους που τους επιτέθηκαν και στην αστυνομία που διευκόλυνε την δράση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή 25 Μαρτίου η παρέλαση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί κανονικά χωρίς την παρουσία επισήμων,έτσι κι αλλιώς ο Δήμαρχος Χ.Πάχτας δύσκολα θα τολμούσε να εμφανιστεί στη Ιερισσό  και απ' ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να την επισκεφθεί σύντομα.

Οι κάτοικοι αποφάσισαν να μην οξύνουν τα πνεύματα και προς το παρόν να μην ανέβουν στις Σκουριές,αφού κάποιοι μεταλλωρύχοι έχουν μεταβεί στο σημείο με τις οικογένειες τους χρησιμοποιώντας τους σαν "ανθρώπινη ασπίδα"!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.