Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Λαϊκή Συνέλευση στη Μεγ.Παναγιά – Πρωτομαγιά στις Σκουριές!!!Τετάρτη 4-4-2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η λαϊκή συνέλευση που συγκάλεσε η επιτροπή Αγώνα Μεγ.Παναγίας.

Μετά από όλον αυτό τον ορυμαγδό παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας εκ μέρους της πολιτείας και της εταιρείας οι κάτοικοι της Μεγ.Παναγίας απέδειξαν ότι ζυγό δεν υπομένουν κι αυτές οι πράξεις απλά τους ατσαλώνουν. Αποδείχθηκε δε περίτρανα ότι δεν είμαστε 30 ξενόφερτοι αναρχικοί αλλά κάτοικοι Μεγ.Παναγίας και Ιερισσού που αγαπάμε τον τόπο μας κι έχουμε σκοπό να τον προστατεύσουμε από ληστρικές επιθέσεις που το μόνο που θα αφήσουν πίσω τους είναι καμμένη γη και κρανίου τόπο!

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η συνέλευση από την οποία βγήκαν πολλές προτάσεις. Μια εξ αυτών είναι και Πρωτομαγιά στις Σκουριές.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να κάνουμε μαζί Πρωτομαγιά στις Σκουριές στον πανέμορφο αυτόν τόπο που κάποιοι νομίζουν ότι θα τον καταστρέψουν κι ότι εμείς θα τους τον παραδώσουμε αμαχητί!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.