Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

180 ΕΛΒΕΤΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝ “ΟΧΙ” ΣΕ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΑ


Η ίδια είδηση, με σχόλιο από το neotera.wordpress.com!

ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ !))


Οι κάτοικοι ενός χωριού στις ελβετικές Άλπεις δεν επέτρεψαν την εκμετάλλευση κοιτάσματος με απόθεμα χρυσού αξίας 1,2 δισ. δολαρίων στην περιοχή τους, αν και ο καθένας από αυτούς θα μπορούσε να πάρει περίπου 100.000 ως αμοιβή.

Σύμφωνα με το δημοψήφισμα, που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα 90 κάτοικοι του χωριού στην κοιλάδα Μέντελ, ψήφισαν υπέρ της έναρξης των εργασιών και 180 κατά.

Οι άνθρωποι φοβούνται πως η βιομηχανική εξόρυξη χρυσού μπορεί να βλάψει το περιβάλλον. Εκτός αυτού δεν θέλουν να διαταράξουν το συνηθισμένο ρυθμό της ζωής τους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?? Απουσιάζει ο Μπόμπολας από τη ζωή τους και ζουν σε δημοκρατία “τύπου Βαϊμάρης” όπως λέει ο Τούρκογλου, σε χώρα δηλαδή, οπου ο πολίτης έχει εξουσία.

Μπορείτε να πάτε να δείτε την Κατάσταση Πολιορκίας που βιώνουν οι κάτοικοι στο Στρατώνι της Χαλκιδικής, όπου τα λαδωμένα απ’ τους “νταβάδες” χτήνη του συστήματος Πλαστόκ, με τον “εκσυγχρονιστή” (Αρ)Πάχτα επικεφαλήςεπιβάλουν τον νόμο του Μπομπολιστάν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.