Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση των τραπεζιτών προσπαθεί να διασώσει τα υπερκέρδη του χρηματοπιστωτικού συστήματος μετακυλίοντας την κρίση από τις τράπεζες στο λαό, χιλιάδες νοικοκυριά καταδικάζονται καθημερινά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. 

Η πολιτική που προωθείται από την τρόικα, τις τράπεζες και τις εγχώριες μαριονέτες στοχεύει στη βίαιη ανακατανομή εισοδήματος από τα λαϊκά στρώματα προς τις τράπεζες.

Η βάναυση περικοπή μισθών και συντάξεων σε συνδυασμό με την πρωτοφανή αύξηση της άμεσης και έμμεσης φορολογίας έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση του εισοδήματός και του βιοτικού επιπέδου των λαϊκών στρωμάτων. Περισσότεροι από ένας στους πέντε Έλληνες βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειαςκαι τα ποσοστά συνεχώς αυξάνονται ραγδαία.

Η κατάργηση εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα οδηγεί στην αύξηση της ανεργίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Η ανεργία των νέων έχει φτάσει σε επίπεδα άνω του 50% και η συνολική ανεργία πλησιάζει το 25%. Η πλήρης ελαστικοποίηση των συνθηκών εργασίας και η κατάργηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων τα οποία έχουν κατακτηθεί με το αίμα του λαού συνθέτουν ένα εργασιακό σκηνικό που θυμίζει μεσαιωνική γαλέρα.

Σε αυτή την ανελέητη επίθεση ο λαός οφείλει να απαντήσει με δυναμική ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

Η πρωτοπόρα δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω πρέπει να γίνει κεκτημένο και όπλο όλης της κοινωνίας προκειμένου να ξεκινήσει η μαζική αντεπίθεση. Η οργανωμένη και συλλογική άρνηση πληρωμών μαζί με μια συνολικότερη πολιτική ανυπακοή αποτελεί το μόνο τρόπο για να διασώσουμε την κλεμμένη ζωή και αξιοπρέπειά μας.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις που πηγάζουν από τη βάση της κοινωνίας να στηρίξουν τον αγώνα του Κινήματος δεν Πληρώνω , δυναμώνοντας το κοινωνικό ρεύμα ανατροπής.

Όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας δίκαιης κοινωνίας δίχως εκμετάλλευση.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να παρουμε τις ζωες μας πισω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.