Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μπας κι έχουν μαγικό φίλτρο οι Μεγαλοπαναγιώτες και οι Ιερισσιώτες;;;


Μήπως αναρωτιέστε και σεις όπως όλοι οι κάτοικοι της Χαλκιδικής που έχουν τη χαρά να βλέπουν τα δυο τηλεοπτικά μας κανάλια XTV και SUPER, τι πραγματικά έγινε πάνω στις Σκουριές την Τρίτη 20 Μαρτίου;

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Αντιδημάρχου Αριστοτέλη Βασίλη Μοσχόπουλου να προσπαθεί να πείσει ότι “ήταν κάτι άγριοι με καδρόνια, αλυσίδες και χημικά όπλα (!) που επιτέθηκε και χτύπησε τους καημένους τους μεταλλωρύχους” …και μετά ακούς ότι αυτοί οι “άγριοι” ήταν όλοι κι όλοι τριάντα, ενώ από την άλλη μερια ήταν πάνω από πεντακόσιοι (1.500 λέει ο αγαπητός Αντιδήμαρχος) …και κάπου δεν δένει το σενάριο. Βλέπεις κι αυτή τη φωτογραφία, μια μικρή ομάδα ανθρώπων, οι μισές γυναίκες, απέναντι σε μια ολόκληρη ορδή… Είναι δυνατόν; Υπερφυσικές δυνάμεις έχουν;

Και μήπως η φωτογραφία από τις Σκουριές μοιάζει πάρα πολύ μ’αυτήν εδώ;


Ρε, μπας κι έχουν κάποιο μαγικό φίλτρο αυτοί οι Μεγαλοπαναγιώτες και οι Ιερισσιώτες;;; Γκλου, γκλου, γκλου και ΠΑΦ!; Συνιστούμε στα σαϊνια της εταιρείας να ψάξουν να βρουν το δρυΐδη!


Αλλά επειδή αυτά τα πράγματα μόνο στα καρτούν γίνονται και επειδή το ψέμα έχει και τα όριά του, είναι καιρός να πούμε επιτέλους την αλήθεια για τα γεγονότα της Τρίτης 20 Μαρτίου στις Σκουριές. Και η αλήθεια είναι ότι οι 30 άνθρωποι που ήταν εκεί για να φυλαξουν το πολύτιμο δάσος των Σκουριών από τα συνεργεία καταστροφής της εταιρείας, έφαγαν ξύλο. Πολύ ξύλο. Με τη συνέργεια της Αστυνομίας.

Το χρονικό του προαναγγελθέντος εγκλήματος θα το πούμε με λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.