Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Και η “ΥΕΝΕΔ” στο χορό της παραπληροφόρησης των Καναδών και του Μπόμπολα

Από το Indymedia μέσω antigoldgreece


Ο Δημαράς χρειάζεται λεφτά για εκλογές, κι ο Αρβανίτης της ΥΕΝΕΔ κρέμασμα. Καναδικό προτεκτοράτο η Βόρεια Χαλκιδική δε θα γίνει.

Στην πρωινή ενημέρωση της ΝΕΤ, χωρίς να έχουν το άλλοθι της άγνοιας, αφού τα βίντεο της μεγαλειώδους κινητοποίησης εχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία, τόσο ο δημοσιογράφος Αρβανίτης, όσο και ο πρώην δημοσιογράφος και νυν αρχηγός κόμματος Δημαράς, κακοποίησαν βάναυσα την αλήθεια για την εξόρυξη χρυσού και τις αντιδράσεις των κατοίκων.

Ίσως είναι πια καιρός οι κάτοικοι, που στην προσπάθεια και την αγωνία τους να ενημερώσουν για τον αγώνα ζωής η θανάτου που δίνουν δεκαετίες τώρα να αποτρέψουν την καταστροφή του τόπου τους πέφτουν στις στημένες παγίδες των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, να τους γυρίσουν την πλάτη.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον κΤοσκα και σε όλα τα παιδιά που πρωτοστατούν στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής για την σωτηρία του τόπου τους, κόντρα στα αρπάχτηκα.
    Ο κΤοσκας σήμερα με δυο κουβέντες τους έκανε να χάσουν τα λόγια τους. Ο μεν δήμαρχος? στην ερώτηση για το όφελος από την δραστηριότητα είπε «τα λεφτά δεν παίζουν σημασία», και ο αντιδήμαρχος? βασιζόμενος στην ανέχεια στην όποια έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία, (ξεχνώντας φυσικά ότι τουλάχιστον την μίση ευθύνη φέρει το κόμμα το όποιο είναι ενεργό μέλος) «πουλαει» χιλιάδες θέσεις εργασίας. Δεν κάνει λόγο φυσικά ότι οι λίγες στη πραγματικότητα θέσεις που υπόσχεται? (μα καλά στέλεχος της εταιρείας είναι?), εκτος από πρόσκαιρες είναι και καταστροφικές για πολλές άλλες που υπάρχουν και μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον βάση της δυναμικότητας της «ευλογημένης» αυτής περιοχής που έχουν βάλει στόχο ξένοι και Έλληνες χρυσοθήρες.
    Αυτά μας είναι γνωστά, όπως επίσης και η στάση των ΜΜΕ.
    Δεν μπορεί όμως κάποιος να μην αγανάκτησε βλέποντας σήμερα την εκπομπή της ΝΕΤ.
    Είδαμε λοιπόν την αδιάφορη προσωπικότητα κατά την ταπεινή μου γνώμη «αριστερο» κ Δημαρά, να προσπαθεί να αλιεύσει ψήφους από τους «λαθρεπιβάτες ,ναυαγούς” του ΠΑΣΟΚ στην Χαλκιδική που ταυτίστηκαν με τον κΠαχτα και την εταιρεία.
    Γεια σου Γιάννη, γεια σου Χρήστο!!!! (είπαν τα «παλιά φιλαράκια» ανταλλάσοντας αγωνιστικούς εγκάρδιους χαιρετισμούς)
    Γεια σου Χρήστο που έστειλες τα ΜΑΤ την Κυριακή 25 Μαρτίου (με ότι αυτό συνεπάγεται για τους Έλληνες) εναντίον των πολιτών που εσύ είσαι δήμαρχος. Των ΜΑΤ που εσύ ζήτησες να είναι «ιχυρή δύναμη» και όσο περισσότεροι ήταν, τόσο ποιο ισχυρή ήταν η «δόση» των χημικών που έριξαν εναντίον των πολιτών του Καλλικρατειου δήμου Αριστοτέλη χωρίς αίτια. Χωρίς καμία δικαιολογία.
    Κύριε Δημαρα αδιάφορη προσωπικότητα ήσουν μέχρι το πρωί. Τώρα είσαι «εγκληματικά αδιάφορη προσωπικότητα»
    Το «δηλητήριο με το όποιο έχουν ποτίσει περιοχή οι αιρετοί μας»,είναι πολύ χειρότερο και από το κυάνιο με το όποιο σκοπεύουν να ποτίσουν την περιοχή μας οι πολυεθνικές.
    Θα πληρώσουν όμως! Η αναίτια επίθεση των ΜΑΤ προχθές είναι η αρχή του τέλους τους.
    Γιαννης…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.