Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Ο ηθικός αυτουργός της καταστροφής της Χαλκιδικής Χρήστος Πάχτας


Ο μεγαλύτερος υποκριτής, ο κατάπτυστος εντολοδόχος, αμειβόμενος από τα γνωστά του φιλαράκια (Στέγγος, Μπόμπολας) ο γνωστός σε όλους μας Χρήστος Πάχτας (μάλλον το αρΠάχτας του πηγαίνει καλύτερα), έχει το θράσος και βγαίνει στα κανάλια για να ζητήσει να σταματήσει ο κόσμος της βορείου Χαλκιδικής τον ανταρτοπόλεμο που έχει πλέον ξεκινήσει. 

Τι λες βρε Μπουμπούκο; Πας καλά; Ζήτησες εσύ από την αστυνομία να στείλει σήμερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσει αυτούς που προχθές σπάσανε και δείρανε συγχωριανούς τους. Την ίδια ευαισθησία γιατί δεν έδειξες και προχθές; 

Χρηστάκη, για να τελειώνει το παραμύθι. Είσαι ανεπιθύμητος γιατί ξεπούλησες την περιοχή σου και την οδήγησες σε εμφύλιο πόλεμο. Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός μαζί με την μαριονέτα τον Μοσχόπουλο  και το γνωρίζεις πολύ καλά. Η περιοχή δεν σε εξέλεξε όπως λες για να κάνεις τα μεταλλεία. Αν θυμάσαι καλά στους Αρναιώτες το παραμύθι που πούλησες ήταν για να ξαναφέρεις τον Δήμο πίσω και μόνο γιαυτό σε ψήφισαν. Είσαι μειοψηφία όπως το κόμμα που υπηρέτησες για ατελείωτα χρόνια. Δεν πειράζει όμως Χρηστάκη, όλα εδώ πληρώνονται. Θα ρθει η ώρα που θα δεις και συ τα σίδερα της φυλακής, που είναι για τους λεβέντες (τώρα πόσο λεβέντης είσαι θα το δείξει η ιστορία). 


1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.