Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Επιτροπή Κινήματος της Πατάτας των Σημάντρων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το κίνημα της Πατάτας Σημάντρων έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, μέσα σε μια ημέρα καταφέραμε να συμπληρώσουμε παραγγελία που φτάνει τους 27 τόνους, παραγγελίες από Καλύβες, το Πλαγιάρι, τα Μουδανιά το Παλιούρι και κάθε γωνιά της Χαλκιδικής, με τους 19 τόνους περίπου να είναι προπληρωμένοι!

Το πρώτο φορτιού που θα έρθει Αύριο το Πρωί ημέρα Τετάρτη 7 Μαρτίου στα Σήμαντρα σίγουρα δεν θα επαρκέσει γι όλους, θα τηρηθεί αυστηρά θέμα προτεραιότητας για όσους έχουν προπληρώσει την παραγγελία τους.

Οι έγγραφες και οι προπληρωμές θα συνεχίζονται για το επόμενο φορτίο.

Με αυτήν την διαδικασία πετυχαίνονται δυο στόχοι, από την μια κερδίζει ο καταναλωτής αγοράζοντας φτηνό ποιοτικά καλό προϊόν και Ελληνικό! Και από την άλλη ο αγρότης παραγωγός πουλάει το προϊόν που παράγει σε καλύτερες τιμές και πληρώνετε τοις μετρητοίς για να καλύψει το καλλιεργητικό κόστος.

Υπενθυμίζεται πως η τιμή καθορίζεται στα 28 λεπτά ανά κιλό με το φ.π.α.(ένα τσουβάλι των 30 κιλών κοστίζει 8.40 ευρώ). και η ελάχιστη παραγγελία ανά άτομο καθορίζονται τα 30 κιλά.
Η επιτροπή Κινήματος της Πατάτας των Σημάντρων Θέλει να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σημάντρων για την πολύτιμη Βοήθεια και προσφορά, προσφέροντας τις εγκαταστάσεις του Α.Σ. για να υλοποιηθεί η διαδικασία ομαλά και δίχως να υπάρχουν προβλήματα.


Για Πληροφορίες
Α.Σ.Σημάντρων 2373061284
Νίκος 6973208642
Βαγγέλης 6937123055

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.