Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η επανάσταση του 1821, έδειξε τους αγώνες για την απελευθέρωση της Χαλκιδικής από τους Γενίτσαρους των Μεταλλευτικών Πολυεθνικών.


Χθες το βράδυ λοιπόν ζήσαμε την συνέχεια της επανάστασης που ξεκίνησε την 25 Μαρτίου και επίσημα του 2012 στην Χαλκιδική. Μια επανάσταση που πρέπει πλέον να φοβίσει όχι μόνο τους χρυσοθήρες αλλά και το σάπιο πολιτικό σύστημα που κυβερνά την χώρα μας. Το σύστημα αυτό που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι πως θα ξεπουλήσει τα πάντα όπως έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.


Ένα σύστημα που η σαπίλα του και η δυσοσμία του έχει κυριεύσει την χώρα μας από άκρη σε άκρη.



Χθες λοιπόν το βράδυ, φύσηξε ο "Βαρδάρης". Ένας γνωστός άνεμος στους Θεσσαλονικιούς που όποτε φυσάει καθαρίζει την νύμφη του Θερμαϊκού και την κάνει την ομορφότερη πόλη. Φύσηξε και στην περιοχή μας για να ξεβρομίσει από το απόστημα των προηγούμενων δεκαετιών το σάπιο πολιτικό σύστημα που έφθασε την χώρα μας στην κατάσταση που είναι σήμερα και μέρος του συστήματος αποτελεί και ο Χρήστος Πάχτας.




Το μήνυμα λοιπόν σε ΟΛΟΥΣ είναι μήνυμα ισχυρό, πεντακάθαρο που τονίζει προς ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους πως δεν πρόκειται να τους περάσει. Τι και αν στείλανε ατελείωτες διμοιρίες τον ΜΑΤ  για να φυγαδεύσουν τους "Ερετούς", κατάλαβαν πως αυτά δεν περνάνε στην περιοχή μας. Δεν περνάνε σε περιοχές όπως της Κερατέας, της Φυλής, της Αλεξανδρούπολης και του Κιλκίς για το μέλλον, γιατί το δίκαιο και η αλήθεια πάντα λάμπει.


Η αλληλεγγύη στον αγώνα μας διατυμπανίζετε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Όλοι μαζί λοιπόν μας προστάζουν, να μην αφήσουμε να καταστραφεί η περιοχή μας και εμείς τους υποσχόμαστε πως δεν θα τους επιτρέψουμε ούτε στα όνειρα τους.

Σας ευχαριστούμε όλους.

6 σχόλια:

  1. αυτί η ΕΝΤΟΝΗ και συνεχείς παρουσία τον ΜΑΤ προκύπτει από καμιά απόφαση Δ.Σ. Δήμου Αριστοτέλη που δεν γνωρίζουμε και αφορά κήρυξη Αστυνομικού Κράτους κατά τον κατοίκων …
    Ποιος τους πληρώνει και πως δικαιολογείτε αυτί η παρουσίαση στη Ανώτατη Ιεραρχία της Αστυνομίας και κυβέρνηση όταν ο Γ.Δριβελεγκας προχθές έκαμνε Δηλώσεις http://www.respentza.blogspot.com/2012/03/blog-post_4369.html#more" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που γίνεται σε αυτόν τον τόπο είναι ανήθικο. Σε όσους έχουν τις ρίζες τους από τη γωνιά αυτή της χαλκιδικής να σκεφτούν τι θα γίνει σε 27 χρόνια που τα παιδιά τους θα είναι 25-35 χρονών. Τι θα κάνουν όταν αυτός ο τόπος θα είναι τρύπες από βαρέα μέταλλα και στιγματισμένος ως τοξική αποθήκη atKaratza Lakkos and Lotsaniko streams όπως αναφέρουν οι μισθοφόροι της european goldfields που ήρθαν να ληστέψουν έναν τόπο.
    Πως είναι δυνατόν να αναπτυχθεί οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα τώρα ή όταν το παρτυ θα τελειώσει σε έναν στιγματισμένο τόπο??

    Απλό ερώτημα: Γιατί δεν πάει να χτιστεί μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Στρατώνι ή στην Ολυμπιάδα?? Τι νερά θα εμφιαλώσει άραγε ένα υποτιθέμενο μελλοντικό εργοστάσιο εμφιάλωσης με νερά από τον Κάκκαβο?? Τι βιολογικές καλλιέργιες και τι τυκόμείο θα στηθέι σε έναν τέτοιο ΄τοπο βαρέων μετάλλων????
    Ολα ξεκινάνε από τη διαβρωμένη κοπρίτικη λογική ορισμένων" να γινουμι όλνοι υπαλληλοι".
    Τώρα που το πασοκιστάν ψόφισε και πλέον στις παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες κουμάντο κάνουν τα φράγκα, οι τοπικοί παράγοντες της συμφοράς ανακάλυψαν την "ανάπτυξη " και τον εκσυγχρονισμό στο όνομα των μεταλλείων...
    Κάποτε κάποιος επειδή δεν έγινε δήμαρχος έδιωχνε τις υπηρεσίες από τον τόπο του.Παιδί θυμάμαι μέσα στον ένα κατάμεστο κινηματογράφο
    του Κοσμά να αποδοκιμάζεται από ανθρώπους που φορόυσαν παντελόνια.
    Μετά χάθηκε για 20 χρόνια από τον τόπο αυτό. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ παρά μόνο ένα θλιβερό γκαζόν στο γήπεδο της γενεθλιας του γης.Μετά πήγε να ξεπουλήσει την πανεμορφη γη της Σιθωνίας και βρήκε το δρόμο για τα δικαστήρια
    Τωρα επέστρεψε για να ξεπαστρέψει οριστικά τον τόπο που τόσο ΜΙΣΗΣΕ και το μόνο χρήσιμο που θεωρούσε ότι μπορόυσε να του προσφέρει ήταν χειραψίες μετα την ανάσταση.
    Απορώ:
    Αυτός ο κύριος πόσο μένος μπορεί να έχει για τον τόπο του??
    Θα του επαναλάβω κάτι που του φώναζε εξαγριωμένος ένας φίλος του πατέρα μου μέσα στο σινεμά του Κοσμά το 1983:
    Ντροπή σου Χρίστου τσ Μπηγίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολίτες του Αριστοτέλη ξεσηκώθηκε να αφανίσουμε απο προσώπου Γης τους Ιερισσιωτες και τον Αρχισατανά Βλαχόπουλο που είναι η αιτία για την κατάντια του Δήμου μας.
    ΝΑΙ στην ανάπτυξη και στην σωτηρία του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. an einai satanades oi ierissiwtes tote ti einai o mpompolas kai oi kanadoi pou glyfoun oi "wanna be " ypallhloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε η Εταιρία ούτε οι Σκουριές είναι η αιτία του μίσους που έχουν οι Ιερισσιωτες για τα χωριά του Δήμου Αρναίας.
    Ο μόνος λόγος είναι οτι αφού πήραν την έδρα του Δήμου ήθελαν και Δήμαρχο.
    Αλλά ούτε τώρα ούτε καμιά φορά δεν θα συμβεί αυτό.
    Μετά απο αυτά τα γεγονότα ο λαός είδε κι αποφάσισε.
    Κι εκτός αυτού ξεγελασας και κάποια μερίδα της Παναγίας και μεμονωμένους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ότι θα δηλητηριαστούν τα νερά και η φύση.
    Ρε σε ποιον τα πουλάνε αυτά?
    Δηλαδή τα υπόλοιπα χωριά θέλουν να πεθάνουν τα παιδιά τους????
    Και για όλα αυτά ξέρετε ποιος είναι η αιτία.
    Ο ΔΡΙΒΕΛΕΝΓΚΑΣ.
    Αυτός είναι η αιτία για την διχόνοια μεταξύ ΑΡΝΑΙΑΣ-ΙΕΡΙΣΣΟΥ.
    Πριν απ' αυτόν και τα δυο χωριά ήταν αδελφωμένα.Και τώρα με τις κινήσεις αυτές καταστράφηκαν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει καμία διχόνοια μεταξύ των χωριών. Βγάλτε τα πατομπούκαλα από τα μάτια σας.

    Από Αρναία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.