Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Ενημέρωση ΥΠΕΚΑ για τα μεταλλεία στο Κιλκίς

Σχόλιο από Ενεργούς Πολίτες Δ. Ε. Αρναίας


Επειδή στην περιοχή μας, ποτέ δεν έγινε δημόσια διαβούλευση για τα μεταλλεία, σας παραθέτουμε την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση που έκανε το Υ.ΠΕ.ΚΑ στο Κιλκίς για τα μεταλλεία που πρόκειται να δημιουργηθούν εκεί. Όπως θα δείτε, υπάρχει άριστη σύνδεση της μεταλλευτικής δραστηριότητας εκείνης με την δική μας. 


Αφού δείτε λοιπόν την εκδήλωση, θέλουμε να σκεφτείτε πως θα αντιδρούσαν οι κάτοικοι στην περιοχή μας, μετά τα όσα ωραία είπαν οι υπεύθυνοι του υπουργείου. 


Αν από το Κιλκίς φύγανε σαν "ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ" τότε πως θα φεύγανε από ΕΔΩ;;;;


Δείτε και θα καταλάβαιτε...Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 18:30 στην αίθουσα του συνεδριακού του Δήμου Κιλκίς το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής διοργάνώσε ομιλία – συζήτηση ενημέρωσης των πολιτών για το επίκαιρο θέμα των μεταλλείων στις περιοχές του νομού.

Το συνεδριακό κέντρο κατακλείστηκε από πολίτες, που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ενημέρωση και τις θέσεις του Υπουργείου.

Ακολουθούν τα αποκλειστικά βίντεο του www.kilkisdaily.grΑπό antigoldgreece

1 σχόλιο:

  1. Πως γίνεται ολος ο κόσμος(εκτος φυσικά μερικών "συμπατριωτών μας") να διώχνει τους επίδοξους χρυσοθυρες?

    ΥΣ. Και ας υπολογισουμαι ότι εδώ είναι Χαλκιδική,Δημος Αριστοτέλη προ του Αθου περιοχή, με τα παγκοσμίως μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
    Καιρός λοιπόν ν'αλλαξουν ροτα, τα "κουμάντα τα δικά μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.