Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Οργή Θεού και λαού - Οι στρατονόμοι έσωσαν τον Π.Μπεγλίτη (βίντεο)

Από DefenceNet

Χάρη στην προστασία των στρατονόμων κατάφερε και βγήκε αλώβητος από την εκκλησία του Αγίου δημητρίου στην Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, όταν εκατοντάδες οργισμένοι από την κυβερνητική πολιτική, άνθρωποι, μέσα και έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, τους επιτέθηκαν.


Όλα ξεκίνησαν την ώρα που οι δύο υπουργοί έφτασαν στον Άγιο Δημήτριο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω, άρχισε να τους γιουχάρει και να τους φωνάζει ''κλέφτες''. Οι υπουργοί συνοδεύονταν από στρατονόμους, την ώρα που οι αστυνομικοί συγκρατούσαν τον κόσμο...

Ειδικά ο Π.Μπεγλίτης έγινε στόχος φραστικών επιθέσεων και συνθημάτων που του φώναζαν "οι υπουργοί δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις, στο δρόμο, στο δρόμο μπορείς και να τους φτύσεις", "Δεν σε θέλει ο Στρατός, τράβα στην Κόρινθο, εμπρός"!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τα "άκουσε" και από τον μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, ενώ από άμβωνος εκτίμησε πως "φτάσαμε εδώ και από δικά μας λάθη αλλά και από λάθη των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών" και δήλωσε ότι "δεν θέλουμε άλλα αφεντικά στην πατρίδα μας".

Νέες ακόμη εντονότερες αποδοκιμασίες κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας ακολούθησαν κατά την αποχώρησή του από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να τον πλησιάσουν αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών Γ. Δημαράς τόλμησε να κάνει δηλώσεις καθώς λόγω του τεταμένου κλίματος κανείς άλλος από τους πολιτικούς δεν ήθελε να σταθεί μπροστά στα μικρόφωνα.

Άγριο γιουχάϊσμα δέχτηκε και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης που μόλις έφτασε στην εκκλησία άκουσε τους συγκεντρωμένους να του φωνάζουν "Αλήτη, προδότη μας έκλεισες το σπίτι". Μαζί με αυτόν γιουχαίστηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που μπήκαν στον ιερό ναό.

Oι πολίτες αντιδρούν στο πείραμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.