Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-2-2012 ΩΡΑ 6μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-2-2012 ΩΡΑ 6μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ έχει συμφωνήσει με την ΕΕ, το ΔΝΤ την ΕΚΤ, τον ΣΕΒ, όλους τους εκφραστές του κεφαλαίου, για την καρατόμηση των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων του λαού. Επιδιώκουν τα τελευταία δύο χρόνια, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, του πλούτου της χώρας και την υποδούλωση του μέλλοντος μας.
Η προσπάθεια επίσπευσης μέσα στο Σαββατοκύριακο της ψήφισης των μέτρων του νέου Μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης, φανερώνει την πολιτική τους προτεραιότητα να ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν την πιο βάρβαρη αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και απειλούνται με οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή χαραμάδα εξόδου.
Τώρα προέχει το ξέσπασμα του αγώνα των εργαζομένων για να ανατρέψουν τις επιλογές του κοινοτικού Διευθυντηρίου και του ΔNT, που με όχημα την «έξοδο» από την οικονομική κρίση αλυσοδένουν το λαό.
Απέναντι σ’ αυτή την επίθεση καλούμε τους εργαζόμενους/ες να βγουν στους δρόμους.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-2-2012 ΩΡΑ 6 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

  • Να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων και οι κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν.
·         Όχι στη νέα δανειακή σύμβαση και το Ενισχυμένο Σύμφωνο Σταθερότητας της ΕΕ – Όχι στα νέα μνημόνια. Να καταργηθεί το βάρβαρο μνημόνιο κυβέρνησης – ΕΕ – Δ.Ν.Τ., το μεσοπρόθεσμο και όλα τα μέτρα που απορρέουν από αυτά.
  • Όχι στην κατάργηση των τελευταίων εργατικών δικαιωμάτων.
  • Όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, των κατώτερων μισθών, τη μείωση των συντάξεων και των επικουρικών ταμείων.
  •  Όχι σε μισθούς πείνας και τις απολύσεις. Ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αξιοπρεπείς συντάξεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
 ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ.
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.