Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

"Ηθική αυτουργία" η συμμετοχή σε διαδηλώσεις! - Ελεύθερος μετά την αυτόφωρη διαδικασία, με κατηγορία για γέλια


" Θέλουμε ένα κράτος δικαίου και είμαστε υπέρ της νομιμότητας. Άλλοι είναι οι παράνομοι. Παράνομοι είναι αυτοί που εγκατέστησαν την Eldorado Gold στην περιοχή. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να σώσουμε τον τόπο μας"

...δήλωσε ο Λ. Τόσκας στο alterthess.gr μιλώντας για την σύλληψή του με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για την επίθεση στις Σκουριές. Ο Λάζαρος Τόσκας αφέθηκε ελεύθερος μετά από την αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια Πολυγύρου.
Έξω απο τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, που τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η προκαταρτική έρευνα θα συνεχιστεί και ο ίδιος θα ξανακληθεί να καταθέσει.

Η "Ελληνικός Χρυσός" κατηγορεί για ηθική αυτουργία και δυο μέλη του Παρατηρητήριου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.
Πρόκειται για τους Αποστόλη Παπαγεωργίου και Μαρία Καδόγλου.
Οι κατηγορίες δεν βασίζονται σε στοιχεία για συμμετοχή στα γεγονότα στις Σκουριές, αλλά σε απλές καταθέσεις των securiταδων της εταιρείας, οι οποίοι λένε αυτολεξεί "θεωρώ ηθικώς αυτουργος των επισοδείων .. διοτι είναι παρών σε κάθε διαδήλωση κατα της εταιρείας"!!!!
Και με βάση αυτή την "θεϊκή" κατάθεση, συνελήφθη!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.