Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ζητάμε την βοήθεια και την αλληλεγγύη σας, για ένα παλικαράκι 18 χρονών

Αγαπητοί φίλες και φίλοι.

Ζητάμε την βοήθεια σας και την αλληλεγγύη σας για ένα παλικαράκι 18 χρονών, τον Γιώργο Ζαχαράκη που βρίσκεται στην Αθήνα, για πάνω από δύο χρόνια τώρα περιμένοντας την σειρά του για μεταμόσχευση καρδιάς. στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ http://www.onasseio.gr/ 

Πρέπει να βρίσκεται εκεί, έτοιμος ανά πάσα στιγμή , ώστε όταν βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα πράγμα που ευχόμαστε να γίνει πολύ σύντομα – να γίνει η μεταμόσχευση .Μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα μαζί με την άνεργη μητέρα του και τον εποχιακά αλλά πολύ σπάνια εργαζόμενο πατέρα του . Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας, είναι δραματική . Τα έξοδα της παραμονής τους στην Αθήνα –ενοίκια σπιτιού , φάρμακα κλτ- ΔΕΝ καλύπτονται από αυτό το ανάλγητο κράτος που ζούμε, ούτε δυστυχώς από κάποιον ασφαλιστικό φορέα και είναι αδύνατον να καλυφτούν από την οικογένεια του.

- «Οι Φίλοι του Γιώργου», την Κυριακή 24 Φεβρουάριου στις 21.00 ωρα , διοργανώνουμε χορό στο κέντρο «Κρεμλίνο» στο Διονυσίου Χαλκιδικής και με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, επώνυμων Καλλιτεχνών με σκοπό να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την οικογένεια του Γιώργου. Το κόστος της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ μόνο –Είστε όλοι καλεσμένοι, μιας και η παρουσία σας, εκτός από την οικονομική σας βοήθεια θα δώσει στον Γιωργάκη και την οικογένεια του, πολύ, μα πολύ κουράγιο .Και το χρειάζονται !!

-Αν πάλι θα θέλατε να έρθετε και για δικούς σας λόγους δεν μπορείτε, σας παρακαλούμε θερμά εάν σας είναι εύκολο, καταθέστε στον λογαριασμό της ΑΤΕ ΒΑΝΚ : 234 01 010472 86 στο όνομα : ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ( είναι ο πατέρας του Γιωργάκη).
-Οι φίλοι μας που είναι εκτός Ελλάδας και θα ήθελαν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέτουν στον λογαριασμό IBAN : GR41 0430 3640 3640 0023 4010 1047 286 BIC : ABGRGRAA
-Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα σας ανακοινώσουμε από εδώ, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.


Περιμένουμε την αγάπη σας και την ανταπόκριση σας .
Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΥΓ1..
Μάθετε περισσότερα για τον Γιώργο μας από την εκπομπή του MEGA CHANNEL στο:
http://www.megatv.com/protagonistes/default.asp?catid=25583&subid=2&pubid=28457549

ΥΓ2
Σας παρακαλούμε, κοινοποιήστε το αυτό το μήνυμα από τη σελίδα σας στο Facebook σε όσους περισσότερους παραλήπτες μπορείτε με την παράκληση να κάνουν και αυτοί το ίδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.