Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΧΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

.... και εις ανώτερα δήμαρχε!Σε ρεπορτάζ του ENVOYE SPECIAL της FRANCE 2 που υπογράφουν οι Αlexia Kefalas, Michel Tardy, Olivier Leplant, και προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, εμφανίστηκε και ο αμίμητος Χρήστος Πάχτας, γνωστό "στέλεχος" του "μαζί-τα-φάγαμε" ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που ξεπούλησε την πατρίδα. Το θέμα ήταν η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, η καταστροφή του δάσους στις Σκουριές, στα πλαίσια μιάς γενικότερης έρευνας για την οικονομική κρίση που οδηγεί στο ξεπούλημα της χώρας. 
Οταν η Alexia Kefalas έκανε μια πολύ απλή, απλούστατη, ερώτηση στον θρασύτατο Χρήστο Πάχτα (γνωστό και από το σκάνδαλο Στέγγου που είχε αποκαλύψει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος) για το τι απαντά στις κατηγορίες που του προσάπτουν οι ακτιβιστές της Χαλκιδικής για οικονομικά σκάνδαλα (όπως την "εξυπηρέτηση" στην TVX GOLD που φέσωσε με 20 εκατομμύρια ευρώ τους 'Ελληνες φορολογούμενους), ο Πάχτας έβγαλε το μικρόφωνο και διέκοψε τη συνέντευξη γιατί "εθίγη" η "τιμή" του-μάλλον κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά (LOL).

Τέτοια έλλειψη ψυχραιμίας ο τρισμέγιστος δήμαρχος Αριστοτέλη! Γιατί άραγε; Αφού δεν έχει τίποτα να κρύψει....Δείτε το Βίντεο στο 23 λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.