Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Το Πουλάκι ΤΣΙΟΥ Αρπάχτας

Το Πουλάκι ΤΣΙΟΥ Αρπάχτας από f100002144325127
Ο γνωστός σε όλους μας και μη εξαιρετέος για το σκάνδαλο του Πόρτο Καράς Χρήστος Πάχτας στον ρόλο του πουλάκι τσίου. Είναι η αρχή και το τέλος τους σκανδάλου με τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής. Ο άνθρωπος που μεταβίβασε 317000 στρέμματα για 11.000.000 ευρώ στα φιλαράκια του Κούτρα και Μπόμπολα. Σήμερα έχει και τον ρόλο του δημάρχου στην Eldorado Gold περιοχή του.

Μαζί του στο ρόλο της κοτούλας ο Νίκος Ζαγοράκης που αν και είναι αντιδήμαρχος στο δήμο Αριστοτέλη, είναι αυτός που δίνει εντολές στους μασκοφόρους τραμπούκους security. Ο άνθρωπος που κάνει μπάνιο στα γαλάζια νερά της παραλίας του Στρατωνίου με την ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ. Αν δείτε ποτέ την παραλία να είναι γαλάζια στείλτε μας email...

Στον ρόλο του κοκόρι ο "υπέρμαχος" της ειρήνης στην περιοχή μας και αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Βασίλης Μοσχόπουλος. Ο άνθρωπος που κατάφερε να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στην περιοχή μας.  Ο άλλοτε φόβος και τρόμος του Πάχτα σήμερα είναι το δεξί του χέρι. Κατά την γνώμη μας θα είναι αυτός που θα οδηγάει το φορτηγό της Eldorado όταν θα φεύγουν κλοτσηδόν από την περιοχή μας και στο διάβα του θα πατήσει το πουλάκι τσίου Πάχτα, αφού οι παλιές αγάπες .... πάνε στον παράδεισο.

Στο ρόλο της γαλοπούλας που δεν σταματάει να μιλάει ή και στην περίπτωση μας να αρθρογραφεί 50 άρθρα την ημέρα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός και Πολίτης Αριστοτέλη ή καλύτερα Πωλητής του Αριστοτέλη Κώστας Γεωργατζής. Ο άνθρωπος που σου κάνει το άσπρο μαύρο στο άψε σβήσε...

Η λευκή περιστερά ή γνωστή μας Μαργαρίτα Καραβασίλη που το πρότυπο της είναι η Φιλανδία. Τι θέλεις Μαργαρίτα και μιλάς. Τα γκαντέμιασες τα παιδιά εκεί πάνω... Η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία τους από εσένα προήλθε. Τέτοια γκαντεμιά ούτε ο Μητσοτάκης να ήσουν. Για διαβούλευση τι έλεγες....;;;

Η γάτα μας ο υπεύθυνος για την κατάσταση της χώρας μας και πρώην δεξί χέρι του Πάχτα, Γιώργος Παπακωσταντίνου. Ο άνθρωπος που την ημέρα που ανέλαβε το ΥΠΕΚΑ η πρώτη του κίνηση ήταν να βάλει υπογραφή και να δώσει έγκριση περιβαλλοντολογικών όρων στην Ελληνικός Χρυσός.  Εύγε Γιώργο. Άντε και στο Σύνταγμα μαζί με τους παραπάνω.

Ο σκύλος μας ο γνωστός μας Πέτρος Στρατουδάκης. Να μην γράψουμε και πολλά γιατί γίναμε η αιτία να γίνει αλκοολικός.

Η κατσικούλα μας ο Δημήτρης Κούτρας. Μέτοχος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ιθύνων νους. Το σλόγκαν του είναι πως όλοι έχουν την τιμή τους.... Κάτι ξέρει!!!

Το προβατάκι μας το αθώο που πραγματικά δεν χρειάζεται να γράψουμε και κάτι είναι ο Γιωργάκης ο Μπόμπολας. Ο εργολάβος του ΈΘΝΟΥΣ μας. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις.

Η χρυσή μας αγελάδα η Eldorado Gold. Ας την ρωτήσει το Ελληνικό Δημόσιο αν θα τους δώσει τίποτα ψίχουλα, γιατί μάλλον με το πουλί (τσιου) στο χέρι θα μείνουν.

Ο ταύρος και δυστυχώς για τους παραπάνω είναι ο κόσμος. Μαζεύει η ώρα που δεν θα ξέρουν από που να φύγουν.

Το φορτηγό..... ρωτήστε τον Μοσχόπουλο να σας πει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.