Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΔΕΝ ξεπουλάμε και ΔΕΝ αφήνουμε σε κανέναν να καταστρέψει το σπίτι μας


«Όταν η διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρή τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του»...

Ρήγας Φερραίος
Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Χαλκιδική. Ο Μπόμπολας μαζι με την συμπαράσταση του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ και με τον μεγάλο αρπαχτικό Πάχτα, προσπαθούν να επιβάλουν με το "έτσι θέλω"  την καταστροφή της Χαλκιδικής. Τι και αν ατελείωτοι φορείς αποφάσισαν αρνητικά, τι και αν η πλειοψηφία της βορείου Χαλκιδικής είναι ενάντια, τι και αν το οικονομικό όφελος της χώρας μας είναι μηδαμινό, παρόλα αυτά και ενεργώντας σας να είναι το τσιφλίκι του προσπαθούν να μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.    

Το κράτος της Αθήνας με κεντρική διοίκηση από την Τρόικα αποφασίζει και διατάσσει χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Μάλιστα είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, αντιπροσωπεία της Τρόικας να επισκέπτεται το ΣτΕ και μετά απο μερικές ημέρες το ΣτΕ να ακυρώνει την διαταγή παύσης όλων των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός. 

Τελικά ζούμε στο απόλυτο Μπουρδέλο όπου ο κάθε κλέφτης και κοπρίτης αποφασίζει για τις ζωές μας.

Ο Πόλεμος Ξεκίνησε.

Αφού η δικαιοσύνη εθελοτυφλεί τότε τον Νόμο θα τον Πάρουμε στα Χέρια μας, με ότι αυτο συνεπάγεται.   

Πόλεμε θέλετε... πόλεμο θα έχετε!   

Υ.Γ: Όσον αφορά την αντιτρομοκρατική που είναι στην περιοχή μας και το παίζουν ψευτο νταήδες, να γνωρίζουν πως θα πάρουν τα αρχίδ..α μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.