Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η Βαρβάρα Χαλκιδικής δείχνει τον δρόμο.

Άλλο ένα απίστευτο Φεστιβαλ Βαρβάρας, ολοκληρώθηκε εχθές Σάββατο 4 Αυγούστου 2012. Απίστευτη οργάνωση, απίστευτη φιλοξενία γεμίσαν για άλλο ένα τριήμερο το γραφικότατο χωριό της Βαρβάρας. Κόσμος που επισκεύτηκε την περιοχή μας, από ΌΛΗ την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ένα  Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από όλη την βόρειο Χαλκιδική στους Βαρβαριώτες.

2 σχόλια:

  1. είσαι σίγουρος για τις ευχαριστίες που στέλνεις??????????????????????????????????????? Ξεχνάς πως το Φεστιβάλ ειναι της Ελ Ντοράντο που πολεμάς απ το μπλόγκ σου??????????????? Τα εχεις χάσει εντελώς?????????????????? Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Φεστιβάλ βαρβάρας. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και ελπίζουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι. Για το σχόλιο θα πούμε μόνο ότι λυπόμαστε πολύ που κάποια άτομα χωρίς να έχουν ιδέα του τι πραγματικά συμβαίνει, κάνουν αυθαίρετα τέτοια σχόλια που προσβάλουν ένα ολόκληρο χωριό και την αξία του εθελοντισμού.Παρόλα αυτά κι αυτό ανήκει στην "ανώνυμη" δημοκρατία! Του χρόνου όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία τον προσκαλούμε να έρθει και να δει από κοντά ποιανού είναι το Φεστιβάλ! και πάλι ευχαριστούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.