Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Η θέση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής για την επένδυση χρυσού...

...όπως προκύπτει από επιστολή του προς το Συντονιστικό φορέων και Συλλόγων Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου, στις 10 Αυγούστου 2012
ΠΡΟΣ: Συντονιστικό φορέων και Συλλόγων Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου
63075 Ιερισσός Χαλκιδικής
Αγαπητοί συντοπίτες,
Στην μακρόχρονη πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση Α΄και Β βαθμού, πορεύθηκα με καθαρότητα, ευθύτητα λόγου, ειλικρίνεια και σύνεση, σε όλα τα θέματα που αφορούσαν την Χαλκιδική μας, αλλά και τον τόπο μου. Έτσι λοιπόν και στο θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας, από το 1995 έως και σήμερα, διεμήνυσα δημοσίως και προς κάθε κατεύθυνση, τις απόψεις και τις θέσεις μου και μάλιστα σε χρονικές περιόδους που ΜΟΝΟΣ μου στην συγκεκριμένη περιοχή, σε αυτοδιοίκητικό επίπεδο, σήκωνα το βάρος της διαφορετικότητας.

Από τότε μέχρι σήμερα λοιπόν, δεν έχει αλλάξει η ουσία των απόψεών μου, αφού και το 2002 (ως υποψήφιος δήμαρχος) αλλά και πρόσφατα ως αντιπεριφερειάρχης, έχω εκφράσει δημόσια (ραδιόφωνο, τηλεόραση) την διαφωνία μου στη μεταλλευτική δραστηριότητα των Σκουριών, ειδικά με τον τρόπο που προτείνεται.

Συνεπώς, οι όποιες αναφορές στο πρόσωπό μου για κάτι διαφορετικό από αυτό που προανέφερα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Επιθυμία μου , βέβαια, είναι το θέμα που χρόνια ταλαιπωρεί την περιοχή μας να επιλυθεί με τον καλύτερο, για την τοπική μας κοινωνία, τρόπο ώστε αυτή να βρει και την ηρεμία της και τον δρόμογια προκοπή και ανάπτυξη.
Υπόσχομαι λοιπόν ότι, όπως και σήμερα έπραξα, θα συνεχίσω τις προσπάθειες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο, που η θέση μου μου επιτρέπει, ώστε όλοι μαζί οι κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής να έχουμε ένα καλύτερo αύριο.
Με εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής
Ιωάννης Γιώργος

1 σχόλιο:

  1. ο άνθρωπος ειναι σχιζοφρενής. Με σχετική επιστολή χθεςευχαριστεί την Ελληνικός χρυσός για τη δασοπυρόσβεση στο ΑΓιο ορος και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. ενεργοί πολίτες θα τον αφήσετε να κοροιδεύει έτσι απροκάλυπτα τον κόσμο της Χαλκιδικής??????????????????????????????????????????????????????????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.