Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αστοχία χτες βράδυ (13/06/2012) σε παλιά και ανενεργή μεταλλευτική στοά, πάνω από το Στρατώνι;

Από Στρατονίκη

Φαίνεται ότι χθες το βράδυ, προέκυψε αστοχία σε παλιά και ανενεργή μεταλλευτική στοά, που βρίσκεται πάνω από το Στρατώνι προς την κατεύθυνση του Μαντέμ-Λάκκου και της Στρατονίκης! Όπως φαίνεται χύθηκαν (χύνονται ακόμα;) στο περιβάλλον όξινα ύδατα (τι και σε τι ποσότητα, άγνωστο). Φαίνεται επίσης πως κάποιοι προσπάθησαν να το κάνουν «γαργάρα» κατά το κοινώς λεγόμενο. Επίσης φαίνεται πως «οι πληροφορίες ελέγχονται ως ανακριβείς» καθώς διασπείρονται από διάφορα «οικολαμόγια» που άλλο δεν έχουν στο μυαλό τους παρά πως να δυσφημήσουν την περιοχή από την αρμονική συνύπαρξη των μεταλλευτικών, με τις άλλες δραστηριότητες…. Άλλωστε, ως γνωστόν, η σοβαρή εταιρεία διαθέτει όλη την σύγχρονη τεχνολογία και τα ατυχήματα δεν συμβαδίζουν με το επίπεδό της, όπως μας διαβεβαιώνουν χρόνια τώρα τα στελέχη της και οι πληρωμένοι παρακεντέδες!!

Περιμένουμε πάντως με ανυπομονησία, επίσημη ενημέρωση τόσο από την εταιρεία, όσο και από τη διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη, αλλά κυρίως από τις εποπτεύουσες ελεγκτικές αρχές!

Σχόλειο Ενεργών Πολιτών Δ. Ε. Αρναίας: Επίτηδες δεν τοποθετούμε καμία φωτογραφεία σχετικά με το θέμα που προέκυψε από χθες το βράδυ στο Στρατώνι, αν και διαθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Περιμένουμε  τον εκπρόσωπο της εταιρίας, δηλαδή τον Πωλητή Αριστοτέλη να μας στείλει δικές του για να δούμε πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος αμείβεται και εκπροσωπεί συμφέροντα πολυεθνικών και όχι των πολιτών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.