Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Συνέλευση εργαζομένων ξενοδοχείου Gerakina beach

 


Συνέλευση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Gerakina beach, το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να αποφασίσουν σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσουν από εδώ και στο εξής.
Στη συνέλευση παραβρέθηκαν περίπου 100 άτομα ενώ παρούσα ήταν και η διοίκηση του εργατικού κέντρου Χαλκιδικής με τον πρόεδρο του Άγγελο Πράτσα. Το συγκρότημα παραμένει κλειστό εδώ και αρκετό καιρό.


Κύκλος επαφών ξεκινά τη Δευτέρα


Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης όρισαν μια 5μελή επιτροπή η οποία την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιήσει κύκλο επαφών με εκπροσώπους φορέων της Χαλκιδικής. Αρχικά θα έχουν συνάντηση με τη δημοτική αρχή Πολυγύρου και το δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο, θα ακολουθήσει συνάντηση στην περιφερειακή ενότητα με τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και στο τέλος θα συναντηθούν με την ένωση εμπόρων, καταστηματαρχών Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής. Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του ξενοδοχείου.


Στο Gerakina εργάζονταν 250 περίπου υπάλληλοι και σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Α. Πράτσας, έχουν τη δυνατότητα να το λειτουργήσουν κανονικά εφ’ όσον υπάρχει η κατάλληλη επιστασία, γιατί μεταξύ των 250 συμπεριλαμβάνονται όλες οι απαιτούμενες ειδικότητες.

Το ξενοδοχείο Gerakina βρίσκεται στην παραλία Γερακινής και είναι ένα από τα πλέον ιστορικά της Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.