Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιχειρηματικές, επενδυτικές & εμπορικές ευκαιρίες στην Ινδία


Στο πλαίσιο υποστήριξης της ελληνικής επιχειρηματικής εξωστρέφειας σε αγορές πρωταρχικής σημασίας ο ΣΕΒ διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τις επιχειρηματικές, επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Ινδία την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο NIKOPOLIS και ώρες 16.30-20.00.


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο Eυρωπαϊκού προγράμματος του European Business and Technology Center (EBTC), στο οποίο μετέχει ο ΣΕΒ ως ανταποκριτής για την Ελλάδα, με στόχο την προβολή των δυνατοτήτων της μεγάλης και δυναμικά αναπτυσσόμενης Ινδικής αγοράς (9% του ΑΕΠ) και την είσοδο σε αυτήν ελληνικών εταιριών.

Στις ημερίδες θα γίνουν εκτενείς παρουσιάσεις για την οικονομία της Ινδίας, τις τάσεις και τις προοπτικές της και ειδικότερα για τις δυνατότητες δραστηριοποίησης σε σύγχρονες (καθαρές) τεχνολογίες στους τομείς βιοτεχνολογίας, ενέργειας, περιβάλλοντος, μεταφορών. Μετά τις ημερίδες και με βάση το ενδιαφέρον από πλευράς επιχειρήσεων ο ΣΕΒ θα διοργανώσει αποστολή ελληνικών εταιριών σε Επιχειρηματικά Φόρουμ και Εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Ινδίας το φθινόπωρο στους παραπάνω τομείς, όπου θα έχουν την ευκαιρία για προκαθορισμένες συναντήσεις (Β2Β) με ινδικές επιχειρήσεις.

Και οι δύο ημεριδες είναι χωρίς κόστος και γλώσσα εργασίας θα έχουν τα Αγγλικά.

Για το πρόγραμμα της ημερίδας της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ, ενώ για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ. Μπορείτε να τη στείλετε συμπληρωμένη στο eunet@sbbe.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον ΣΕΒ (αρμόδιος κ. Ι. Πατσιαβός, Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων, Τ. 2115006144, e-mail: patsiavos@sev.org.gr 

Ημερομηνία: 22.05
Ώρα: 16:30 έως 20:00
Τόπος: Ξενοδοχείο NIKOPOLIS
Διεύθυνση: Ασκληπιού 16-18, Πυλαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.