Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ημερίδα για τα Αρωματικά "Φαρμακευτικά Φυτά " Πολύγυρος 23 ΜαίουΗμερίδα με θέμα «Εναλλακτικές Καλλιέργειες, Αρωματικά - Φαρμακευτικά Φυτά (Καλλιέργεια – Αξιοποίηση)» πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 και ώρα 10:30 π.μ., στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν αγρότες του νομού Χαλκιδικής που ασχολούνται με Αρωματικά - Φαρμακευτικά φυτά και όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση γι’ αυτά, έχει δε στόχο τη διερεύνηση βιώσιμων εναλλακτικών λύσεων άσκησης της γεωργίας για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της ευρύτερης περιοχής αλλά και της χώρας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.