Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Λαϊκή Συνέλευση στη Μεγάλη Παναγία


Η Β. Χαλκιδική, με επίκεντρο την Μεγάλη Πανάγια έζησε τις τελευταίες μέρες πρωτόγνωρα γεγονότα. Προπηλακισμοί και βία εις βάρους 35 κατοίκων της Μεγάλης Παναγίας και της Ιερισσού, με κύριους υπεύθυνους την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός», που μετέτρεψε εντός πέντε λεπτών 400 μεταλλωρύχους σε μισθοφορικό στρατό! Χημικά, βομβίδες κρότου λάμψης, βία από αστυνομία και ΜΑΤ που αντί να προστατεύουν τους πολίτες, αυθαιρετούν εξυπηρετώντας τα οικονομικά συμφέροντα του εθνικού μεγαλοεργολάβου. Και ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο οποίο πάνω από 2500 άντρες, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι διατράνωσαν την αντίθεση τους στη δημιουργία μεταλλείου χρυσού στις Σκουριές και στον Κάκαβο.

Πρέπει να οργανώσουμε την αντίδραση μας. Είναι ώρα κοινής ευθύνης!
Ενημερωνόμαστε, συζητάμε, συναποφασίζουμε, στην ανοιχτή, λαϊκή συνέλευση την οποία καλεί ο Δασικός Συνεταιρισμός Μεγάλης Παναγίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Μεγ. Παναγίας.

Το μέλλον του τόπου μας είναι ευθύνη όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.