Κυριακή 22 Απριλίου 2012

1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης με τίτλο "Διακοπές για όλους" από 18 έως 20 Μαίου ΕΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 1o Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης με τίτλο «Διακοπές για όλους» που θα πραγματοποιηθεί στην 1η προβλήτα του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή 18 Μαΐου έως και την Κυριακή 20 Μαΐου 2012.
altΜε την πρωτοβουλία αυτή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου πολιτιστικού θεσμού για την πόλη αλλά και την τόνωση της τουριστικής αγοράς. Η συμμετοχή φορέων, όπως, Δήμων, Περιφερειών, Επιμελητηρίων, ξενοδοχείων, τουριστικών πρακτορείων και επαγγελματιών του κλάδου εξασφαλίζουν ότι το Φεστιβάλ Τουρισμού θα γίνει πόλος έλξης όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για τις διακοπές τους.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις και τα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα αποτελέσουν μια μεγάλη τριήμερη γιορτή για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν δελεαστικές προτάσεις και θα προωθηθούν οικονομικά πακέτα διακοπών που θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι μια ευκαιρία για ανάσα στον κλάδο αλλά και στην αγορά.
Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310 227390 & 800 11 151515.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.