Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Διαγράψτε το ιστορικό περιήγησης σας στην Google πριν από την νέα πολιτική του απορρήτου.

Διαγράψτε το ιστορικό περιήγησης σας στην Google πριν από την νέα πολιτική του απορρήτου.

Με μόλις μία εβδομάδα πριν από τις αλλαγές στην google περί της πολιτικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής του χρήστη που της επιτρέπει να συγκεντρώνει, να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες τους, οι χρήστες έχουν μια τελευταία ευκαιρία να διαγράψουν το Ιστορίκό περιήγησης τους, μαζί με οποιαδήποτε καταδικαστική πληροφορίες.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Μετάβαση στην αρχική σελίδα της Google και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Βρείτε την «ενότητα Υπηρεσίες" Στο "Υπηρεσίες" υπάρχει μια υπο-ενότητα που λέει "Προβολή, ενεργοποιήστε, απενεργοποιήστε την ιστορία Ιστού." Κάντε κλικ στο σύνδεσμο δίπλα σε αυτό που διαβάζει: ".

Πηγαίνετε στο Ιστορικό ιστού" Κάντε κλικ στο "Κατάργηση όλων Ιστορικό ιστού" Όταν κάνετε κλικ στο "Κατάργηση όλων Ιστορικό ιστού", εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει "Ιστορικό ιστού βρίσκεται σε παύση." Αυτό σημαίνει ότι, ενώ η Google θα συνεχίσει τη συλλογή και την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με το ιστορικό ιστού σας θα κάνει όλα τα δεδομένα σας ανώνυμα. 

Πηγή http://greekddls.com/65--google-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.