Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Που πας βρε καραμήτρο.....


Αυτή την στιγμή που γράφουμε αυτές τις λέξεις διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλους στην Ιερισσό. Ο δήμαρχος Αρπάχτας, μαζί με τον Γκέμπελ Μοσχόπουλο πήγανε για δημοτικό συμβούλιο στην Ιερισσό σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έπειτα από τοποθέτηση του κ. Βλαχόπουλο για τον εντολοδόχο της ελληνικός χρυσός και μοναδικού "Πολίτη Αριστοτέλη" Βασίλη Γκεμπελ Μοσχόπουλου για  το λόγο που ενώ είναι δημοτικός άρχοντας πως μπορεί να κουβαλάει μαζί του και όλους τους μεταλλωρύχους και να φροντίζει για την επίλυση των διαφορών δια της ράβδου, τον λόγο και την υπεράσπιση του "οπίσθιου" φίλου του πήρε ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Αρπάχτας όπου γνωστός για τις αερολογίες, φλυαρίες και μπούρδες προσπάθησε να τον υπερασπιστή.


Για κακή τους όμως τύχη οι Ιερισσιώτες, πήραν χαμπάρι την ύπαρξη του Γκέμπελ και του "οπίσθιου" φίλου του και αποφάσισαν να τους προϋπαντήσουν με δάφνες. Οι δυό τους λοιπόν βλέποντας τα σκούρα αποφάσισαν να καλέσουν τα φιλαράκια του τα Δαφνοστεφανωμένα Στρουμφάκια για να επιληφθούν της κατάστασης. Οι Ιερισσιώτες όμως δεν καταλαβαίνουν και πολλά από αυτά και τους έχουν εντός του δημαρχείου μονότερμα. Αυτή την στιγμή λοιπόν το δημαρχείο στην Ιερισσό έχει άρωμα "Θερμαϊκού", κοινώς χέστηκαν πάνω τους και αναμένουμε να φυσήξει ο βαρδάρης, μπας και ξεβρωμίσει από την μπόχα και την δυσοσμία και τους στείλει από κει που ήρθαν...

Γκέμπελ, είδες τι ωραία είναι να είσαι εσύ και η παρέα σου και απέναντι να έχεις 400 άτομα. Αν σου πει ο Βλαχόπουλος πως δεν μπορεί να ηρεμήσει τους Ιερισσίωτες όπως έλεγες εσύ για τους μεταλλωρύχους στις Σκουριές ξέρει φανταζόμαστε τι πρόκειται να γίνει.

Για θυμήσου λοιπόν τι έλεγες....



Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. 

3 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι είστε υποκινητές όλων των επισοδίων και λυπάμαι πολύ
    Δεν πρέπει να χρεισημοποήτε τον όρο Ενεργοί Πολίτες Δ.Ε. Αρναίας ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΜΟΛΥΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πολυ σωστός. Εμείς μολύνουμε την Αρναία ενώ η εταιρία ο Αρπάχτας και ο Μοσχόπουλος που κατέστρεψαν την κοινωνική συνοχή στην περιοχή μας, θα μας πεις αν μολύνουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοπικός σύμβουλος του δικού σας Δημάρχου ήταν όμως αυτός που κυκλοφορούσε χθές με σπρει πιπεριού στην Ιερισσό έξω από το Δημαρχείο. Και το χρησιμοποίησε. Αυτό πως ονομάζεται? Ρουφιανιά το ονομάζω εγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.