Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Από HalkidikiNews


Εικόνες πολέμου… Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση έξω από το Δημαρχείο της Ιερισσού. Πολίτες που αντιδρούν στην επένδυση χρυσού, είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία του Δημαρχείου.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Τόλη Παπαγεωργίου που μίλησε στο halkidikinews.gr εξαγριωμένοι κάτοικοι έχουν αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα και άλλα αυτοκίνητα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εντός του Δημαρχείου.


«Ο κόσμος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να γίνει η επένδυση» λέει στο halkidikinews.gr o κ.Παπαγεωργίου.

Στην πλατεία του πολιορκημένου Δημαρχείου ο κόσμος έχει εξαγριωθεί. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα.

Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν κατακλίσει την Ιερισσό και συνεχίζεται ο κλεφτοπόλεμος με τους αντιδρώντες.

Τραυματίστηκαν δύο άνδρες των ΜΑΤ. Οι αντιδρώντες δηλώνουν ότι δεν θα φύγουν από το Δημαρχείο. Από τη Μεγάλη Παναγιά οργανώνονται να κατεβούν στην Ιερισσό.

01.24 Αυτήν την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις με τους αντιδρώντες προκειμένου να αποχωρήσουν ήρεμα. Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας μιλώντας στο halkidikinews.gr ανέφερε: "Ζητήσαμε να μην επέμβει η αστυνομία και να ομαλοποιηθεί η κατασταση. Αυτην την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για επανέλθει στην Ιερισσό η ηρεμία. Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική".

8 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ

    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθε να διαβάζεις. Βλέπεις να γράφουμε πουθενά πως δεν έπεσαν καπνογόνα? Η ουσία είναι ποιοι τα έριξαν γιατί ως γνωστό ο κάθε πολίτης δεν κυκλοφορεί με δακρυγόνα στην τσάντα του. Αυτοί που τα έχουν συνήθως λέγονται ματατζίδες και είναι αρκετά γνωστοί στο ελληνικό κοινό και ως προβοκάτορες. Γιαυτό διάβασε ξανά την προηγούμενη ανάρτηση και φρόντισε μετά να πέσεις να κοιμηθείς, γιατί άλλα βλέπεις και άλλα διαβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως είναι αυτά που άφησαν αυτοί που ήρθαν στις σκουριές γιατί μάλλον εσείς ήδη κοιμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους Αστυνομικούς λες ή για την Ελληνικός Χρυσός???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα κωλόπαιδα που φέρατε από την Θεσσαλονίκη γιατί εσύ και ο άλλος ο Μαλάκας είχατε μαζί σας της αλοιφές γνωρίζατε τι θα συμβεί ο παπάς δεν γνώριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ ποιο πάνω λες για καπνογόνα που έπεσαν εντός του δημαρχείου και όπως βλέπεις από τις αναρτήσεις συμφωνούμε. Τώρα για τις αλοιφές και ότι γνώριζαν τι θα συμβεί είναι τελείως άκυρα, γιατί με την ίδια λογική γνώριζε ο Πάχτας εκ τον προτέρων τι προκάλεσε και γιαυτό κάλεσε τα ΜΑΤ. Την ίδια συγκίνηση δεν έδειξε όμως όταν η εταιρία έστειλε 500 άτομα για να πλακώσουν τους 30 στις Σκουριές. Μάλλον γιαυτά θα λές. Βγάλε τα γυαλιά της προπαγάνδας σου για να καταλάβεις τι έχει γίνει και ποιος τα προκάλεσε όλα αυτά στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ξυπνήσεις το πρωί θα δεις κάποιες φωτογραφίες που έχω στο κινητό με εσένα και τον άλλο τον Μαλάκα σε κανένα BLOG της Χαλκιδικής γιατί πολύ της κράτησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καληνύχτα πρόβατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.