Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η αγριαγκινάρα και η καλλιέργεια τηςΟι δυνατότητες της καλλιέργειας αγριαγκινάρας θα είναι το θέμα της ημερίδας με τίτλο «Αγριαγκινάρα. Η νέα κερδοφόρος καλλιέργεια» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «Δήμητρα» Δράμας.

Την εκδήλωση θα διοργανώσει ο ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα» σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών στη Δράμα. Η καλλιέργεια της αγριαγκινάρας μας δίνει λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης, έχει χαμηλό κόστος παραγωγής και μειωμένους κινδύνους αποτυχίας.

Κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Καράτζος Κίμων, γεωπόνος ειδικός στην καλλιέργεια και τις χρήσεις της αγριαγκινάρας. Το Κέντρο «Δήμητρα» Δράμας κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα απονείμει ένα τιμητικό αγροτικό Βραβείο σε αγρότη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, που διακρίθηκε για τις καινοτόμες αγροτικές δραστηριότητες και το ήθος του.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 25210/58175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.