Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ: Τα αληθινά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας που κρύβουν

Από DefenceNews


Απόλυτη αποτυχία που δημιουργεί δυναμική μη αναστρέψιμης πορείας προς την άβυσσο της χρεοκοπίας, έχει πάρει πλέον η χώρα, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έχουν αποκρυβεί επιμελώς και που για πρώτη φορά φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr.

H οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που στο μεγαλύτερο ποσοστό της, βέβαια, επιβλήθηκε από την τρόικα, είχε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα και η όλη κατάσταση θυμίζει καρκινοπαθή που του χορηγούν βαριά φάρμακα για να του παρατείνουν μερικούς μήνες τη ζωή (για να προετοιμαστούν οι «συγγενείς» -διάβαζε Μέρκελ, Σαρκοζί κλπ - καλύτερα για την «κηδεία», δηλαδή την ολική πτώχευση).

Τα φάρμακα προκαλούν παρενέργειες που σακατεύουν το συκώτι, το στομάχι, το ανοσοποιητικό και απλά καθιστούν τον «θάνατο» πιο επώδυνο και βασανιστικό.

Τα νούμερα που συγκέντρωσε η έρευνα του defencenet.gr από επίσημες πηγές του υπουργείου Οικονομικών και τα οποία παραδόξως, ουδόλως ανέφερε κανείς κατά την τριήμερη συζήτηση στην Βουλή, δίνουν εικόνα οικονομίας που όχι μόνο δεν παλεύει να βγει από την ύφεση, αλλά είναι κλινικά νεκρή μετά τα όσα της επέβαλαν, από τον Μάιο του 2010.

Δύο βασικές παραδοχές που καταδεικνύουν το εύρος της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας: Αντίθετα με ό,τι λένε οι κυβερνητικοί και η τρόικα, η φοροδιαφυγή το 2010… κάλπασε και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Το είπε κανείς αυτό δημοσίως; Ποτέ!

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι 7 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσαν το 2010 στην εφορία εισόδημα χαμηλότερο από το τότε αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ και… «καθάρισαν». Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή το 70% των ελεύθερων επαγγελματιών που αποτελούν τον βασικό τροφοδότης της ελληνικής οικονομίας να μην πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φόρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.