Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Rezel

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών καθήλωσε καθημερινά και τους Έλληνες τηλεθεατές (πρόβατα). Μια δυνατή ιστορία έρωτα, προδοσίας και εκδίκησης... Εμπνευσμένη από τη μεταπολίτευση, η σειρά "Rezel" κέρδισε 37 χρόνια ζωής (περισσότερα και από την Τόλμη και Γοητεία) και κυρίως την αγάπη των προβατοτηλεθεατών που την ανέδειξαν σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων 37 ετών. Η ιστορία διαδραματίζεται στο μαγευτική Κοινοβούλιο.


Ο Γ.Α.Π είναι ένας νέος γεμάτος ζωή και όνειρα για το μέλλον. Ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τη μεγάλη του αγάπη, την πανέμορφη Μέρκελ, ξαφνικά συλλαμβάνεται για ένα φόνο και μία ληστεία που δεν διέπραξε (έτσι θα μας πει) και οδηγείται στη φυλακή. Η ζωή του μετατρέπεται σε κόλαση, ενώ η αρραβωνιαστικιά του και οι δύο αδελφικοί του φίλοι Βενιζελ και Παγκαλ εξαφανίζονται… Για δέκα χρόνια ο Γ.Α.Π βασανίζεται από ένα ερώτημα: είναι δυνατόν οι τρεις πιο κοντινοί του άνθρωποι να του έπαιξαν ένα τόσο βρόμικο παιχνίδι; Ώσπου μετά από ένα τέλειο σχέδιο απόδρασης, ο Γ.Α.Π αλλάζει ταυτότητα και πρόσωπο. Ελεύθερος πια, με το όνομα Εζέλ, έχει μόνο ένα σκοπό στη ζωή του: να ανακαλύψει την αλήθεια και να πάρει εκδίκηση. Όμως, η καρδιά του αντιστέκεται και συνεχίζει να χτυπά μόνο για την Μέρκελ…

Untitled from ellinofreneia on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.