Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΕΘ μυρίζει μπαρούτι, η Θεσσαλονίκη που θα γίνει αστακός!!

Από 3feeet


Είναι σαν έθιμο. Κάθε χρόνο στα εγκαίνια της ΔΕΘ η Θεσσαλονίκη αστυνομοκρατείται και πολλές φορές η εκεί αστυνομική δύναμη ενισχύεται από δυνάμεις απ’ όλη την Ελλάδα. Αυτό όμως που θα γίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο.

Οι δυνάμεις που θα αναπτυχθούν στην Θεσσαλονίκη δεν θα είναι μόνο μεγάλες σε όγκο αλλά και θα θυμίζουν εποχή πολιορκίας της Βουλής από τους Αγανακτισμένους.

Οι πληροφορίες λένε ότι από τις συσκέψεις που έχουν γίνει στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει αποφασιστεί εκτός από τους τουλάχιστον 10.000 αστυνομικούς που θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη απ' όλη την Ελλάδα, να μεταφερθούν στελέχη της ΕΥΠ, ο γνωστός φράχτης που φιγουράριζε για ημέρες μπροστά από την Βουλή στις άρχες του καλοκαιριού και το ειδικό όχημα της αστυνομίας τύπου αύρα το οποίο έχει κανόνι στο επάνω μέρος και εκτοξεύει νερό με μεγάλη πίεση.

Η ηγεσία της αστυνομίας θα έχει βάση της το σχέδιο των προηγούμενων χρόνων, απλά θα είναι πιο ενισχυμένο.

Δηλαδή:

- Θα αποκλειστεί η πρόσβαση στους πανεπιστημιακούς χώρους για να μην βρουν ευκαιρία ταραξίες να “χρησιμοποιήσουν” το άσυλο.

- Λεωφορεία των ΜΑΤ θα είναι τοποθετημένα Κάθετα στην οδό Αγγέλακη και Κάθετα στις οδούς Εγνατία και Εθνικής Αμύνης και Μελενίκου

- Αποκλεισμένο θα είναι το συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης στην Λ.Στρατού ειδικά για το βράδυ των εγκαινίων

- Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας θα υπάρχουν γύρω από την πλατεία ΧΑΝΘ αλλά και στα πιο μικρά στενά

- 32 διμοιρίες από την Αθήνα, 14 από την Β.Ελλάδα και 16 της Θεσσαλονίκης.

- Σε αυτές τις δυνάμεις θα προστεθούν και 500 άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ αλλά και της ΔΙΑΣ

Πληροφορίες λένε ότι εκτός από τις άγριες διαθέσεις με τις οποίες θ’ ανέβουν χιλιάδες διαδηλωτές στην Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να γεμίσουν πολλά μπαλκόνια με μαύρες σημαίες κατά την άφιξη του πρωθυπουργού.
Οι αρχές δεν θα εκπλαγούν αν δουν, καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων.

Οι συσκέψεις δεν σταματούν και ο φόβος “να μην πάει κάτι στραβά” κυριαρχεί….

Πάλι θα εξαφανιστούν οι κάδοι

Σύμφωνα με την Αντιδημαρχία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, θα απομακρυνθούν οι κάδοι από τις οδούς: Εγνατία από Γ' Σεπτεμβρίου έως την Αριστοτέλους, Αγίας Σοφίας από Εγνατία έως Τσιμισκή, Ν. Γερμανού, Αγγελάκη, Γ' Σεπτεμβρίου από Αγίου Δημητρίου έως Λεωφόρο Στρατού, Εθνικής Αμύνης από Αγίου Δημητρίου έως Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου από Αποστόλου Παύλου έως Γ' Σεπτεμβρίου, δρόμος ΑΧΕΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.