Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

H ομάδα hacker Anonymous, στο πλευρό των Ελλήνων...


«Σας παρακολουθούμε να γκρεμίζετε και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας στη χώρα σας. Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε εξωφρενικά συμφωνητικά με το ΔΝΤ και να ξεπουλάτε τις ψυχές του λαού σας για να ικανοποιήσετε τους φίλους σας, χρησιμοποιώντας παρακρατικές ομάδες σαν προβοκάτορες, σε ειρηνικές διαδηλώσεις. Σας παρακολουθούμε να επιτίθεστε σε διαδηλωτές με δακρυγόνα, πέτρες και βία. Επί αιώνες η χώρα σας ήταν το περήφανο λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού, αλλά τώρα μετατρέψατε τη χώρα σας σε παιχνιδότοπο για κερδοσκόπους».



Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν περιέχουν εικόνες που πάγωσαν ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός φυσικά από τα Υποκείμενα της Βο(Υ)λής. Τους ευχαριστούμε λοιπόν για την ηθική τους υποστήριξη και αναμένουμε και την έμπρακτη τους, απέναντι σε όλα τα λαμόγια που μας κυβερνούν.



Υ.Γ: Στα περισσότερα blogs και site ο τίτλος είναι " Δύο "επιθετικά" βίντεο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. Στο στόχαστρο των "Anonymous" χάκερς η Ελλάδα", λες και πάνε να μας κάνουνε κακό. Προσοχή λοιπόν με τους τίτλους γιατί δείχνεται τι υποστηρίζετε πραγματικά.

Ενεργοί Πολίτες Δ. Ε. Αρναίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.