Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Βγάλτε γιγαντοοθόνες στο Σύνταγμα

Διατυπώσαμε την πρόταση “Γιγαντοοθόνες στο Σύνταγμα την μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου” τις προάλλες.

Αν δεν κάνουμε λάθος μόνον ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ανταποκρίθηκε θετικά μέχρι στιγμής: «Αν πιστεύετε ότι το μεσοπρόθεσμο είναι ένα καλό νομοθέτημα, που θα βγάλει όπως λέτε την οικονομία από την κρίση, γιατί δεν βγάζετε δυο γιγαντοοθόνες στην πλατεία Συντάγματος για να δει και ακούσει η κοινωνία τις θέσεις σας. Αλλά δεν θα το κάνετε, διότι γνωρίζετε πως η Ελληνική κοινωνία σας έχει απορρίψει» τόνισε προχθές το απόγευμα στην Βουλή, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Επαναλαμβάνουμε σήμερα την πρόταση. Και καλούμε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να την υιοθετήσουν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος και για να πληροφορηθεί ο λαός τι θα γίνεται μέσα στη Βουλή όταν θα συζητείται το μεσοπρόθεσμο, αλλά και για να μην χάσουν εντελώς την επαφή με τον κόσμο.

Με κάθε μέσο και τρόπο στην πλατεία Συντάγματος

Πούλμαν, αυτοκίνητα και κάθε άλλο διαθέσιμο μεταφορικό μέσο επιστρατεύονται για να μεταφέρουν κόσμο από μεγάλες πόλεις όλης της χώρας στην μεγάλη συγκέντρωση έξω από την Βουλή που προγραμματίζεται την Δευτέρα και την Τρίτη και Τετάρτη, ημέρες ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.

Παράλληλα πρωτοβάθμια συνδικάτα και σωματεία συντονίζονται με εκπροσώπους των Αγανακτισμένων για την καλύτερη περιφρούρηση της κινητοποίησης.

Για την Τρίτη και την Τετάρτη εξάλλου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν 48ωρη γενική απεργία

Η πρόβλεψη η δικιά μας..... αν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο!



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.