Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πήγε στη συνέλευση των εκπαιδευτι​κών να τους «μαλώσει»!


Έκπληκτοι, εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Α΄θμιας εκπαίδευσης Β. Χαλκιδικής, αντίκρισαν χθες το πρωί, ημέρα της γενικής συνέλευσής τους και λίγο πριν την έναρξή της, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Αρναίας τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Μοσχόπουλο να ζητάει εξηγήσεις για το ψήφισμα που εξέδωσαν προ μηνών ενάντια στο επενδυτικό σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός.
Μη τηρώντας καν τα προσχήματα και με συμπεριφορά που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει σε θεσμικό πρόσωπο, «μάλωσε» τους εκπαιδευτικούς για αυτή την απόφασή τους μεταφέροντας τάχα τα συναισθήματα του κόσμου ότι τους θεωρούν κοπρόσκυλα! (μόνο της Β. Χαλκιδικής ή ολόκληρης της Ελλάδας; Δεν το διευκρίνισε!)
Μάλιστα κατά τα λεγόμενά του θα έπρεπε να νιώθουν ευγνώμονες στην Ελληνικός Χρυσός γιατί αυτή πληρώνει τα έξοδα θέρμανσης της αίθουσας εκδηλώσεων που κατά καιρούς χρησιμοποιούν για συνελεύσεις ή επιμορφωτικά σεμινάρια!!!
Ο λόγος … στο Δήμαρχο!

Υ.Γ. Μαζί του ήταν και ο πρόεδρος Στρατωνίου, κ. Ζαγοράκης, ο οποίος ήταν τουλάχιστον ευγενικός.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Από Ρεσπέτζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.