Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Απάντηση της Επιτροπής Αγώνα Μ. Παναγίας στο Χαρδαβέλα για την εκπομπή της 12ης Απριλίου.

Δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών, και η διάδοση τους μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης με στόχο την ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ των πολιτών.
Γνωρίζετε κύριε Χαρδαβέλα ότι εμείς οι κάτοικοι της Χαλκιδικής λέμε ΟΧΙ στα μεταλλεία ΘΑΝΑΤΟΥ και δεν πουλάμε τις ζωές μας για μια χούφτα χρυσό?
Γνωρίζετε τις επιπτώσεις που θα έχει στην υγεία μας , σε εμάς τους κατοίκους της Χαλκιδικής, αυτό το έκτρωμα?
Γνωρίζετε κύριε Χαρδαβέλα πιο θα είναι το δημόσιο όφελος? ΚΑΝΕΝΑ!!!!
Γνωρίζετε τι είναι το κυάνιο?
Γνωρίζετε πως γίνεται ο διαχωρισμός χρυσού από τα άλλα μέταλλα?
Γνωρίζετε ότι θα αποστραγγιστεί το βουνό το οποίο υδροδοτεί κ τα πόδια της Χαλκιδικής κ αυτόματα χάνεται ο τουρισμός μας?
Γνωρίζετε ότι η περιεκτικότητα σε χρυσό είναι 0,8 gr. ανά τόνο κ θα εξορύσσονται 25.000 τόνοι στείρων την ημέρα πάνω από το κεφάλι μας?
Δεν διαπραγματευόμαστε τις ζωές μας για τον χρυσό!!!!!
Γνωρίζετε κύριε Χαρδαβέλα ότι εμείς κάνουμε αγώνα κ είμαστε ενάντια σ’αυτό το επενδυτικό σχέδιο?
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!
Μήπως την επόμενη φορά που θα κάνετε εκπομπή για το ίδιο θέμα θα πρέπει να λάβετε υπόψη κ αυτές τις παραμέτρους?
Πριν χρόνια στην εκπομπή Ρεπόρτερς κάνατε ρεπορτάζ κ όχι στημένες εκπομπές με αντιπροσώπους εταιρειών χρηματιστηριακών συμφερόντων κ πληρωμένων επιστημόνων.
Δεν είμαστε μια ομάδα οικολόγων ούτε μερικοί οικοπεδοφάγοι, αυτή είναι η φωνή της τοπικής κοινωνίας κ είναι απαράδεκτο να την ΑΓΝΟΕΙΤΕ.
Έχουμε ψηφίσματα κατά της συγκεκριμένης επένδυσης όλων των τοπικών φορέων της τοπικής κοινωνίας. Έχουμε απόφαση του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. το οποίο αποτελείται από 28 Σχολές, η οποία απόφαση είναι κόλαφος για το επενδυτικό σχέδιο της Ελληνικός χρυσός στην Χαλκιδική.
Στην Ιερισσό 13 Μαρτίου 4.000 πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη φωνάξαμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας. Που ήταν ο Αθέατος κόσμος κύριε Χαρδαβέλα?

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.


Από Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας

1 σχόλιο:

  1. Το ότι η ποσότητα του χρυσού είναι αμελητέα - 0.8 gr / τ., πρέπει να απασχολήσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Ελπίζω να βρουν δουλειά όσοι έχουν ανάγκη, ώστε να μην δημιουργούνται μεγαλύτερα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.