Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω



Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Κάθε μέρα που περνάει, φουντώνει όλο και περισσότερο το κίνημα ενάντια στην δημιουργία μεταλλουργίας χρυσού στην Χαλκιδική. Σε μερικούς μήνες μέσα δημιουργήθηκαν έξι επιτροπές αγώνα και συνεχίζουμε. Όσοι από τους πολιτικούς μας θέλουν ας το ακούσουν. Όσοι δεν το ακούσουν ή το "παίζουν" Πόντιοι Πιλάτοι και προσπαθούν να κοροιδέψουν τον κόσμο, κακό του κεφαλιού τους. Εάν δεν έχουν καταλάβει τις διεργασίες που συντελούνται μέσα στον κόσμο και δεν έχουν βγάλει τα διδάγματά τους από τα παθήματα του Πάγκαλου και άλλων στο Παρίσι και αλλού, ας εμμείνουν στον πολιτικαντισμό τους. Έτσι κι αλλοιώς δεν θα τον χαρούν για πολύ.

1 σχόλιο:

  1. …Πρέπει, λοιπόν, η να βρούμε μια ποινή τρομερότερη απ το θάνατο η να παραδεχθούμε ότι τίποτε δεν προλαμβάνει το έγκλημα, γιατί πότε η τόλμη της απελπισίας του φτωχού, πότε η υπεροψία και η πλεονεξία του εξουσιαστή, πότε οι άλλες δυστυχίες της ζωής, που ανάβουν πάθη που κυριεύουν τους ανθρώπους, τους οδηγούν στην παρανομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.